![]() |
|
takas konusunda yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizim araçlar küçük ama c2 çok daha küçük bi araç. özellikleri neler ? tatmin edici mi bari? veya takas da üzerine bişey veriyor musun ? biraz açarsan belki daha fazla yardımcı olunabilir.
|
|
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
senin sıkıntın yakıttan yanaysa aracını sat 206 1.4 HDI al sorunun giderilir ama bana takası sorarsan hiç mantıklı değil c2 çok zayıf ve güven vermeyen bi araca benziyo
|
|
![]() |
|
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vtr Vts modelleri donanım olarak ve tip olarak çok hoşuma gidiyor. dizeli olursa yakıt konusunda avantajlı sanırım baya. kalabalık bi aile değiliz şimdilik. bi eşim bi ben. ne yapsam bilemedim :)
|
|
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
c2 ile 206 takası garip olur ya sınıf küçültürsün...
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Pek bir bilgim yok ama citroén forumları vardır mutlaka. Oralardan da bakabilirsin. Hayırlısı olsun.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar otomatik 206 kullanıcısıyım. acaba citroen C2 ile takas etsem nasıl olur diye düşünüyorum. biraz araştırdım internette ama pek tatmin edici bilgiler bulamadım. siz böyle bi takasa ne dersiniz. C2 kullanmış bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.yakıtının az olduğu söyleniyor ancak yedek parça durumu ,arıza durumu(kronik) güvenlik durumu olarak 206 ile kıyaslarsak neler söyleyebilirsiniz. şimdiden teşekkürler.
|
|
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |