![]() |
|
Geceniz hayır, Yolunuz açık olsun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2011 Saat 23:28 |
Tüm arkadaşlarıma Hayırlı, Sabırlı, Cezasız bir gece geçirmesini temenni ediyorum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amin cümlemize
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Amin Cümlemize...
|
|
![]() |
|
burda benden mi bahsedılıyor
![]() |
|
![]() |
|
HaRuNGöK ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
amin cümlemize
|
|
106
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Sende varsın azıcık ama genel yazdım (kızım sana diyorum gelinim sen anla
![]() |
|
![]() |
|
ama ne yaptım yarım saat polis arabasının etrafınde dondum tekrar yazabilmesi için yarım saat gecmesı gerekıyor ya adam dedı ne yapıyorsun sanane dedım daha yarım saatım var dedım sınır oldu
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecemde acik yolumda
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
neden yazdı ki ceza
![]() |
|
![]() |
|
ehliyeti yokmuş yanında
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() gecmıs olsun bu arada.
|
|
![]() |
|
cok saolun :)) vallaha gene buyuk soylemıyımde oyle bır sey yapsalar o anda kesın bırıne cok pis dalardım sonunu dusunmeden cok sınırlendım zaten adama ogrencıym dıyorum bakabıyaz tamam da baska bşr seyden yaz ucuz yaz yok
![]() |
|
![]() |
|
Benim ev arkadaşımın başına geldi böyle birşey. Gece yarısı aradı beni, ehliyetini evde bırakmış. Benim cüzdandan ehliyet numarasına bakıp söylesene dedi, söyledim. O da kurtarmamış. Anlamadığım ehliyet no'sunu o aletlere yazınca direk döküyor bilgileri. İlla kartı taşımak zorundaymışız.
![]() |
|
![]() |
|
siz bilmiyorsunuz galiba arabayı ehlıyet suruyor ya koy koltuga ehlıyetı araba gıdıyor
![]() geri zekalı polisler iste kafaları basmıyor mal mal is yapıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |