![]() |
|
206+ ÖN ve ARKA sisler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2011 Saat 11:35 |
arkadaslar bildiginiz gibi 206+ comfortlarda ön sis farları yok..yeni bir tampon almak veya deldirmek yerine geniş ızgaralara sis farı taktirdim dün..ayrıca sag arka sis farı yerinde reflektör mevcut buraya da bir hat cektirip içine duy yerleştirdik ve 21W ampul koyduk..böylece çiftli arka sis farımız oldu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş. Güle güle kullanın.
|
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
tşkler..
|
|
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
süper olmuş ama ben mavi taktırmak isterdim :D nekadara yaptırdın bu işlemi bende yaptırmayı düşünüyorumda
|
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
ön sis takımı,arka sis hattı+duy+lamba + işçilik..hepsine 120tl verdim
|
|
|
|
![]() |
|
hocam güzel olmuş sizinki envyi geçti envy+ oldu artık
![]() Arka sisi nasıl yaptılar biraz ayrıntı alabilir miyim |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Daha yakından sis farları kapalı iken fotoğraf çekebilirseniz bende de aynı araç var hoş görünecek olursa bende yaptırabilirim.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Ön Sisler Pek Hoşuma Gitmedi Açıkcası Lakin Arka Sisler Güzel Olmuş. Güle Güle Kullan.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
önleri bende pek beğenmedim ama arka hoş duruyo.. 1 tane olması zaten çok saçma... önler için şu 308'in sislerini çok beğeniyorum ama onlarda bizim araçlara olmaz galiba :(
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Aynen Kardeş 308 Ön Sisleri Çok Tatlı Duruyor :)
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
|
![]() |
|
'' musician '' Aracın 206+ mı Yoksa Normal 206 mı ? Eğer Normal 206 ise Onların Arka Sis Farı Çok Güzel Tam Ortada :)
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
2011 plus benim 206'm... sis farını çok beğeniyorum ama envy için param çıkışmadı.. :) daha doğrusu kasmadım kendimi o kadar... gerek yok... satarım en fazla 1 sene sonra :D
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
akıllı bi çözüm yolu bulmuşsun tebrikler :)
|
|
![]() |
|
yakışmış güle güle kullan.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |