![]() |
|
Motor Temizleme? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracın da motoru pek temiz degil. ustalara sordugum kadarıyla yıkamanın zararı olurmus kimyasal ilaclarıda zararı olur demişti yıkatırsan temiz görünür ama hiçbir faydası olmaz tavsiye etmem demişti bende yıkatmaktan vaz gectim. bez giren yerleri siliyorum.
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar 306Platınıum aracımız var 2001 model 1.6 98 beygir tüplü.aracın 2. sahibiyiz bundan önceki sahıbı hiç otor temizliği yapmamıs ve bizde yapmadık bu aralar kafama takıldı zaten üzeri çok kirli gözüküyor yarın fotoğrafını ekleyeceğim.Şimdi Motor temizleme nasıl gerçekleştirilir hangi işlemlerden geçer,yapıldıktan sonra zararı olurmu ve deneyen arkadaslarımız var ise tecrübelerini paylasırsa çok sevinirim.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |