![]() |
|
atiker hakkında bılgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet arkadaslar suanda Atiker safe fast obd 2 marka onerısı ve atikere hayır yorumları geldı:)))
bekliyorum deneyımlerınızı...
|
|
![]() |
|
peugeot arabaya atiker önermiyorlar kimse önermiyor bilgin olsun hatta son zamanlarda problem cıkartıyormuş benim kayseride duydugum bunlar.....
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
öncelikle hayırlı olsun
çekişi ahım şahım etkilemiyor ama yinede tabi fark var
ne taktırırsan taktır aman diyim vikars taktırma :D benim aracta o vardı belki çekişide ondan etkiliyordu
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
ya otomatikte korkuyorum iste cekısı nasıl etkıler dıye :)))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
seninle benim motorlar aynı 1.6 16v 110 hp. ama seninki 2001 benimki 2004 olduğu için özellikler ve güçler aynı olsada nesilleri yapısı çalışma sistemi vs farklı olabilir Atiker safe fast obd 2 kullanıyorum çok memnunum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
arkadaslar szınde bıldıgınız gıbı 206 xt 1.6 16v otomatık arac aldım forumda her kez atıker canavarı oldu bende atıker dusunmeye basladım.ama bunun bır suru cesıtı var galıba cunku herkezın profilinde farklı atıker modelı yazıyor.benım aracıma hangısı olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |