![]() |
|
307 trafik kazası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
komando ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 17:14 |
307 2002 model aracımla kaza yaptım kasko yok sağ iki kapı gitti sağ ön çamurluk ta gitti iki lastik ve sağ ön lastik aks tan çıktı masraf ne olur birde hava yastığı 6 adet ama hiçbiri açılmadı mahkemeye versem birşeyler olurmu emniyet kemerim takılıydı yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Açılmaması iyi olmuş sizi hastanelik ederdi suratınıza patlasaydı :( Geçmiş olsun ...
|
|
![]() |
|
komando ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
amaç o değil ya yanımda aile olsaydı sağ tarafta otursaydı giderdi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
çok geçmiş olsun Allah korumuş inşallah sağlık açısından bir problem yaşamıyorsunuzdur. mahkeme konusuna gelince, hava yastıklarının açılmaması sonucu bence dava açablirsiniz ama mahkeme aracınızı düzenli olarak bakım yaptırıp yaptırmadığınıza servis kayıtlarına bakacaklardır. birde kemerinizin takılı olduğunu kaza anında kemerin gerilmesi ile alttan renkli bişey çıkıyordu adını hatırlayamadım o şekilde anlıyorlar sizde de oldumu bilmiyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bece mahkemeden bısey cıkmaz bosuna zaman harcama cıkmacılarda yada hurdacılarda aynı model arabaların kapılarına bakabılırsın cok gecmıs olsun inş saglıkta bı sorun yoktur
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
musician ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
çok büyük geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın...
|
|
Peugeot 206 + ComforT
Alimünyum Gri Eskişehir |
|
![]() |
|
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Büyük geçmiş olsun .
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
darbeyi sağdan almışınız sizin emniyet kemeriniz takılıymış ama sol tarafta kimse olmadığından ve emniyet kemeri takılı olmadığından hava yastıkları bu yüzden açılmamış olsa gerek çok büyük geçmiş olsun allah beterinden esirgesin...
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende 307 lerde emniyet kemeri takılı olmadığında hava yastıklarının çalışmadığını biliyordum ama serviste sorduğumda takılı değilkende açılır sadece emniyet kemerinin tokasındaki o renkli şey çıkmaz dedi.
bende anlamadım hangisi doğru
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
geçmiş olsun arkadaşım. kazada siz ve ailenizin zarar görmemesi çok iyi, mahkeme işine gelince düzenli araç bakımları , araç model yıl vs bir çok faktör devreye girecektir birde ülkemizde emsal örnekleri varmı onuda araştırmak lazım.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Büyük geçmiş olsun.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
allaha sukurkı sızde bısey yok buyuk gecmıs olsun mahkeme olayında bısey olucanı sanmıyorum sızı bıle suclu bulabılırler burası turkıye dıceklerı tek sey aracın perıyodık olarak bakımlarını yaptırıyomusunuz olur
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
çok geçmiş olsun Allah daha beterlerinden saklasın, ben bu ülkenin adalet makamlarına en ufak şekilde inanmadığımdan, şahsi fikrim olarak dava açmazdım, üstüne üstün sizden mahkeme masraflarını talep ederler.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
Cok gecmıs olsun. Gercekten uzucu bır durum. Allah beterınden saklasın. Aırbagların acılmamasıyla alakalı acaba suratınız mı dusuktu dıyorum??? Cunku her darbede aırbag acılmaz. Aırbagı devreye sokacak darbe esık sıddetının asılması gerekır dıye dusunuyorum. |
|
![]() |
|
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
Büyük Geçmiş Olsun... Acaba Diyorum Darbenin Hassasiyeti Düşükmüydüde Airbag Açılmadı...
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun,darbenin düşük olduğunu düşünmüyorum,arkadaşın anlattıklarına bakılırsa baya hırpalanmış .
Gerçekten büyük geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
hasan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
Büyük geçmiş olsun :(
|
|
2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps (A rh+) 545 449 00 77 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |