![]() |
|
16 jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2011 Saat 20:07 |
Arkadaşlar jantlarımı değiştirmek istiyorum isteyen olursa bu jantları uygun fiyata verebilirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-16-inc-4016205-54471974/detay/ Düzenleyen ozaannn - 18 Temmuz 2011 Saat 02:19 |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jantlar güzel, hayırlı satışlar. umarım siteden bir arkadaşımızla anlaşırsınız.
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Teşekkürler sıkıldıgım için değişiklik isityorum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı satıslar olsun...
|
|
![]() |
|
jantların ofseti kaç ????
|
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar.. Ozann Nerelerdesin Sen Yav...
|
|
![]() |
|
abi sorma koptum bi ara yeniden geldim özlemişim buraları
![]() |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Kaç ofset oldugunu bilmiyorum önle arkdalar aynı 8 dir herhalde faturası arabada baksam yazardı
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
bence ofsetlerini felanda yaz....daha çabuk satılır.. jantlar hoşuma gitti..
Düzenleyen by_ersin - 18 Temmuz 2011 Saat 10:25 |
|
![]() |
|
jantta öyle cok ofset yok ön ve arka aynı 8 ofsettir büyük ihtimalle alacak arkdasa kolaylık yaparım arkadaslar
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
hayırlı satışlar çok hoşuma gitti maddi sıkıntı var biraz olmasaydı bizim focus'a çekerdim çok güzel tekrardan hayırlı satışlar
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Jantlar Çok Güzel Bence... Tavsiye Ederim.
|
|
![]() |
|
Nasip meselesi kardeşim be alıcı olana arkdasa yardımcı olurum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
kardeş benim jant ihtiyacım var ne yapacaksın bu jantları nasıl alacaz bunları bi acıklama yapıver alalım senden bu jantları güzelmiş hoşuma gitti ....
|
|
![]() |
|
Kardeş kayseridensin sanırım alacaksan yardımcı olurum daha öncede ıstanbula göndermiştim jant bi sekilde orta yol bulunur noyu yazıyorum kardeş ararsın konusuruz
05558666896 |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
tamam kardeş en kısa zamanda ararım yanlız jantların yakın bi resmini paylasırsan sevinirim.....
|
|
![]() |
|
makine ıst.da kaldı ama cepten çekip atayım kardeşim
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
son ne olur ?
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |