![]() |
|
Tebrikler!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 10:10 |
Diyarbakırda yaşanan çatışma sonucunda şehit olan kardeşlerimizin arkasında olaya karşı tepki amacıyla toplanan jdm İstanbul grubunun Bağdat Caddesinde yaptıkları duyarlı davranış dolayısıyla hepsini tebrik ediyorum.Akabinde site yöneticimize bu tarzda bir davranışa öncülük etmesi için yazdığım mesaja hala cevap gelmedi mesajlarda bir sıkıntımı var?Yada biz sadece araç parçaları alım satımı,piknik yapmak için toplanan bir forummuyuz?
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Bende bu davranıslarından oturu arkadasları takdır ve tebrık edıyorum. Gecen sene Edırnekapı Sehıtlıgınde kınama ıcın toplanılmıstı bende tek basıma katılmıstım |
|
![]() |
|
esenlerde davutpaşa caddesindede aynısı yapıldı ....
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bizde yapalım!
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Arkadaşlar bence bizler jdm den daha fazlayızdır ve enaz onlar kadarda duyarlı olduğumuzu düşünüyorum.Buradan bu konu hakkında destek beklıyorum.
|
|
![]() |
|
bence güzel bir fikir. hatta bursa buluşmasında herkes aracına bayrak assın çok güzel olur
|
|
![]() |
|
Bende kac bulusmadır bunu soyluyorum. Ama ne hıkmetse ben, albayım ve ahmetsemız harıcınde bayrak hatırlamıyorum yanı :((((((
Ayrıca Sapanca bulusmasında da asacaktım yagmur var dıye asmadım. Bayrak bagajımda duruyor. Bursaya gelırkende kısmetse asılı olcak ![]() Düzenleyen CeCoLi - 18 Temmuz 2011 Saat 14:23 |
|
![]() |
|
tamam konuya ekleriz cem herkes haberdar olur
![]() |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() buda jdm İstanbul'un Bağdat Caddesindeki videosu http://www.facebook.com/video/video.php?v=192158484174118&oid=125685250835775&comments
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Yeditepeli arkadaşım,cumartesi gecesi bağdat caddesinde taksiciler bile yürüdü o çok kızdığımız taksiciler var onlar caddeyi kapattılar gözümde okadar büyüdülerki anlatamam.
Amacım bu büyük ailenin nekadar duyarlı ve büyük olduğunu herkese göstermek,eminimki biz daha çok ses getiririz ve en azından şehit kardeşlerimiz için bizde buradayız deriz.
|
|
![]() |
|
Gökay kardeşim paylaşımın için çok teşekkür ederim.Orda bizlerde olmalıyız bence bununla ilgili bu hafta içerisinde bişeyler yapabiliriz.
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
önemli değil kesinlikle katılıyorum bencede yapmalıyız duyarlı olmalıyız.Sadece biz değil herkes duyarlı olmalı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Gökay tüğlerim diken diken oldu keşke haberim olsaydı da orada bulunsaydım. peugeot forumdan böyle bir etkinlik düzenlemesi için ricada bulunuyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
helal olsun tebrıkler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |