![]() |
|
peugeot 406 parça aranıyor!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bluee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 Saat 12:36 |
selamünaleyküm ben bursadan osman şuan bende gümrük çıkışlı 2001 peugeot 406 2.2 hdi sv var aracın şöför tarafı 4lü cam kumandası,yol bilgi ekranı,vites körüğü,vites topuzu,sağ ön kapı içerden açma kolunun çerçevesi,set halinde teyp gümrükteyken çalınmış bu parçaları çıkma olarak bulamıyorum yardımcı olacak kimse varmı?
![]() |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın bagajını kontrol ettiniz mi,sv donanımda komple jbl sistem vardır ve bagajda sağ tarafta da birde amfi olması lazım eğer onuda aldılarsa listeye onuda ekleyin o olmadan teyp ten ses alamazsınız. site sponsorumuz ile de iletişime geçmişsin zaten.parça konusunda yardımcı olacaktır.Ankarada yıldız sanayi sitesindeki çıkmacılarla da iletişime geçebilirsin eksik kalan parçan olursa.
|
|
![]() |
|
bluee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
anfiyide almışlar aracın jbl ses sistemini daha önce sökmüşler eski sahibi kafasına göre ses sistemi yapmış baktım hoparlörler farklı öndekiler sony mid arkadakiler harman oval hoparlör. teyp set olarak yazdım ama o kadar mühim değil normal teypte bağlar idare ederim. ankarada bir çok parçacıya gittim hiçbirinde aradıklarım yok.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Cıkmacı Efe ıle baglantıya gec...
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
genelde elektronikçiler alıyor hurdacılardan,iyi araştırmak lazım ama ses sistemi için çok üzüldüm, orijinal amfide 10 adet çıkış vardır,4 tane arka hoparlör için,4 tane ön cam tiz ve mid,2 ön kapı bas olarak çıkar ve sağlıklı bir sistem muhteşem ses verir. :(
|
|
![]() |
|
orjinal teyp buldum vites körüğü vites topuzu buldum aldım taktım. geriye cam kumandası yol bilgi ekranı ve anfi cd changer kaldı bir yerde set olarak buldum kurnazlık yapıp çok para istedi almadım.
|
|
![]() |
|
amfinin 0 ı 700 tl nin üzerinde bir rakama gelir,ikinci el alacağında da sıvı teması olmamasına özen gösterirsen daha iyi olur.set halinde bulduğunuz yerle sıkı bir pazarlığa girip işi bitirin bence :)
|
|
![]() |
|
yigitoral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitoral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım bende de 2000 model sv 406 var. cd changer var bende fakat takılma yapıyor ufak bir tamire ihtiyacı var sanırım.arabadan söktüğüm orjinal jbl arka hoparlörleri de durmakta. anfiyi malesef veremiycem çünkü aracımda takılı ve ben kullanıyorum. eğer düşünürsen bu 2 parçadan yardımcı olabilirim.başka parça ihtiyaçların olursa da hbr ver bende araştırayım senin için çünkü bi çok yerle bağlantı kurdum kendi arabam için. tşkler.
|
|
![]() |
|
djtomcat ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
nasıl iştir ben anlamadım.
umarım bu mesajı yazdığım için banlanmam ama haksız olduğumu düşünenler varsa kayıtları gösterebilirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |