Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 xt nedir ne değildir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 xt nedir ne değildir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
varidat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı varidat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 xt nedir ne değildir
    Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:25
arkadaşlar merhaba yarın sabah inşaallah bir 307ye bakmaya gideceğiz, gerçi bugün gidecektik ama nasip olmadı...2004 xt... sormak istediğim şey şu: aracı bir pejo bayiine mi göstermeliyim, yoksa özel bir servise mi... bir de ilanlara baktığımda xt lerin bir kısmında 4 bir kısmında 6 hava yastığı var, bir kısmında park sensörü yağmur sensörü var bir kısmında yok ...acaba ilan veren kişi xt işte tahmin edin deyip de erinerek yazmamış olabilir mi...saygılar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:27
XT premium olanlarda fazladan birkaç özellik var 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:31
ıns hayırlı gecer kımı modeller full kımısı yarı full kımısı bos anlamında olabılır aracınızı gercekten ustalıgına bılgısıne sahıp tanıdınız bı usta varsa ona yada peugeot servısıne goturun derım mesala benım aracım 206 quıksılver xs 1.6 16v 110hp dıe gecıo yagmur ve far sensoru 8 aırbag abs analog klıma artı sunrouf yok yarı full modelı eger sunrouf olsaydı full+full modelı oluyodu
Yukarı Dön
orhanax Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı orhanax Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:44
Araştırıp, iyi expertiz yapan bir yere götürün derim. Yetkili servisler bile bazen araçta boya var mı yok mu anlayamıyorlar. 
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:49
evet sıze katılıyorum bakım gıdım mantıklarıyla baktıkları ıcın normal artı hıc bısey yapmadıkları halde 50 60 tl bakım ucretı alıyolar
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:50
benim ki xt premıum normal xtden farkı far yıkama koltuk ısıtma derı koltuk 2005 model oldugu ıcın oto kapı kılıtleme sıstemı 6 hava yastıgı  var model farkından bellkı bı kac farklılık olabılır
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
Yukarı Dön
varidat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı varidat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 23:47
açıkçası 307 xt sahiplerinden tatmin edici yanıtlar bekliyorum...
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 00:35
araba temızse elektronık sıstemınde sorun yoksa kazası fln yoksa alınır serviste check up yaptır otomatık sanzımansa cok ıyı kontrol etsınler 
Yukarı Dön
varidat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı varidat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:14
YOK DEĞİL MANUEL... MANUELDE DE CİDDİ KONTROL GEREKİYOR MU... 
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:17
okadar cıddı olmasa bıle baskı balatasını felan kontrol ettır otomatık sanzıman kadar masraf acmaz bozulursa ama genede ıyı kontrol ettır  dızel dusunuyosan motora pompaya enjektorlere ıyı baktır  trigerın ne zaman degıstıgını sor muhakkak
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:19
far yağmur sensörü, park sensörü 6 hava yastığı kesinlikle vardır. yoksa xt değildir. 

ergin abi (individual) alıntıdır.

baz model XR
XS in XR ye göre fazlalıkları

kaliteli kumaş döşeme , iç mekanda alüminyum kaplamalar,yol bilgisayarı,16 inch alaşım jantlar,gövde rengi kapı kolları-tampon bantları-dikiz aynaları aklıma gelenler

XT nin XS e göre fazlalıkları kadife döşeme,ön arka kol dayama,görüş paketi (sis farı,elektrokrom iç ayna,far sensörü,yağmur sensörü, 2005 XS lerde de bu özellik standart oldu) ön koltuk altında çekmeceler,ışıklı makyaj aynaları,açı ayarlı ön koltuk kafalıkarı,arkada 12v priz aklıma gelenler

XT premiumun XT ye göre fazlalıkları
kış paketi (far yıkama ve koltuk ısıtma) , deri döşeme

buda XT nin standart özellikleridir. Ergin abi kendi XT aracını ilan vermişti orada tek tek özelliklerini yazmıştı oradan alıntı yaptım.

Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Contorl)  (opsiyonel)

• Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS)
• Anti patinaj sistemi (ASR)
• Akıllı hizmet kutusu (BSI)
• Boyun koruma sistemi (Spinal Care)

• 8 Fonksiyonlu ve sıkışmaya duyarlı Sunroof (El kol sıkıştığında durup yarıya kadar açılır) (Opsiyonel)

• Sıkışmaya duyarlı ön ve arka camlar. (El kol vs sıkıştığında durup 5 cm geri açılır)

• Isı ve UV filtreli metaloksit kaplı ön cam
• Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları  (2)
• Sürücü ve ön yolcu yan hava yastıkları (2)
• Ön ve arka yolcu perde hava yastıkları (2) Toplam 6
• Ön yolcu havayastığını devre dışı bırakabilme
• Aktif ayak koruma sistemi
• Kaza anında geri giden aktif direksiyon sistemi
• Ani frenlemelerde otomatik yanan flaşörler
• Soğutmalı ve ısıtmalı torpido gözü
• Far sensörü
• Follow me home özelliği (Refakatçi aydınlatma) Aracı kitledikden sonra 45 saniye boyunca yolunuzu aydınlatır
• Yağmur sensörü (Yağmurun hızına göre kendini ayarlar)
• Park sensörü
• Tam otomatik klima
• Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri
• Aktif gergili arka emniyet kemerleri
• Uzaktan kumandalı (uzun basınca cam kaldırma ve sunroof kapama fonksiyonlu) merkezi kilit
• Immobiliser
• Elektrokrom iç dikiz aynası
• Elektrikli ve buğu çözücülü dış dikiz aynaları (sürücü tarafı çift açılı)
• Çift Yol bilgisayarı ve aracın diagnostik bilgileri
• Yükseklik ve derinlik ayarlı,hıza duyarlı kaza anında katlanabilir milli elektro-hidrolik direksiyon
• Yükseklik ve açı ayarlı ön koltuk kafalıkları
• 3 adet yükseklik ayarlı arka koltuk kafalıkları
• 1/3 , 2/3 oranında katlanır arka koltuklar
• Direksiyondan kumanda kollu radyo kaset çalar ve 5li CD changer
• 4 hoparlör ve 2 tweeter
• Yükseklik ayarlı sürücü ve ön yolcu koltuğu
• Ön ve arka kol dayama
• Işıklı makyaj aynaları
• Ön koltuk altında çekmeceler
• Önde ve bagajda 12V elektrik prizi
• Gövde rengi kapı kolları,yan aynalar

• 195/65/15 sıfır lastik ve 15 inch jant (spor paketinde 205/55/16 16 inch jant)
• Tek dokunuşla açılıp kapanabilen elektrikli camlar 

umarım açıklayıcı bir şekilde yardımcı olabilmişimdir.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
varidat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı varidat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:22
ARABA 140 BİNDE 100BİNDE TRİGİER DEĞİŞMİŞ... ZATEN ARABA 7 AY ÖNCE PEUGEOT SERVİSİNE SOKULMUŞ... YANİ SATICI ARKADAŞ ÖYLE DİYOR, SERVİSTEKİLER SADECE YAĞINI DEĞİŞTİR Bİ DE UFAK TEFEK ŞEYLER İŞTE , MOTORA VE KAPORTAYA Bİ ŞEY DEMEMİŞLER ...BİR DE ÜSTADIM BEN YİNE SERVİSE SOKUCAM DA NE KADAR ALIYOR SERVİSLER BU İŞ İÇİN AŞAĞI YUKARI ?..
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:25
sen servıse gıttıgınde dekı  arabanın gecmısını ogrenmek ıstıyorum ne gıbı ıslemler yapılmıs dıye sana serviste yapılan butun ıslemlerı soylerler .servisler ıscılık parasını fazla alır ne kadar tutar bılmıyorum ama 150 200 fln tutar heralde yapttırcagın ıslemede baglı
Yukarı Dön
varidat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı varidat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:27
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

far yağmur sensörü, park sensörü 6 hava yastığı kesinlikle vardır. yoksa xt değildir. 

ergin abi (individual) alıntıdır.

baz model XR
XS in XR ye göre fazlalıkları

kaliteli kumaş döşeme , iç mekanda alüminyum kaplamalar,yol bilgisayarı,16 inch alaşım jantlar,gövde rengi kapı kolları-tampon bantları-dikiz aynaları aklıma gelenler

XT nin XS e göre fazlalıkları kadife döşeme,ön arka kol dayama,görüş paketi (sis farı,elektrokrom iç ayna,far sensörü,yağmur sensörü, 2005 XS lerde de bu özellik standart oldu) ön koltuk altında çekmeceler,ışıklı makyaj aynaları,açı ayarlı ön koltuk kafalıkarı,arkada 12v priz aklıma gelenler

XT premiumun XT ye göre fazlalıkları
kış paketi (far yıkama ve koltuk ısıtma) , deri döşeme

buda XT nin standart özellikleridir. Ergin abi kendi XT aracını ilan vermişti orada tek tek özelliklerini yazmıştı oradan alıntı yaptım.

Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Contorl)  (opsiyonel)

• Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS)
• Anti patinaj sistemi (ASR)
• Akıllı hizmet kutusu (BSI)
• Boyun koruma sistemi (Spinal Care)

• 8 Fonksiyonlu ve sıkışmaya duyarlı Sunroof (El kol sıkıştığında durup yarıya kadar açılır) (Opsiyonel)

• Sıkışmaya duyarlı ön ve arka camlar. (El kol vs sıkıştığında durup 5 cm geri açılır)

• Isı ve UV filtreli metaloksit kaplı ön cam
• Sürücü ve ön yolcu hava yastıkları  (2)
• Sürücü ve ön yolcu yan hava yastıkları (2)
• Ön ve arka yolcu perde hava yastıkları (2) Toplam 6
• Ön yolcu havayastığını devre dışı bırakabilme
• Aktif ayak koruma sistemi
• Kaza anında geri giden aktif direksiyon sistemi
• Ani frenlemelerde otomatik yanan flaşörler
• Soğutmalı ve ısıtmalı torpido gözü
• Far sensörü
• Follow me home özelliği (Refakatçi aydınlatma) Aracı kitledikden sonra 45 saniye boyunca yolunuzu aydınlatır
• Yağmur sensörü (Yağmurun hızına göre kendini ayarlar)
• Park sensörü
• Tam otomatik klima
• Aktif gergili piroteknik ön emniyet kemerleri
• Aktif gergili arka emniyet kemerleri
• Uzaktan kumandalı (uzun basınca cam kaldırma ve sunroof kapama fonksiyonlu) merkezi kilit
• Immobiliser
• Elektrokrom iç dikiz aynası
• Elektrikli ve buğu çözücülü dış dikiz aynaları (sürücü tarafı çift açılı)
• Çift Yol bilgisayarı ve aracın diagnostik bilgileri
• Yükseklik ve derinlik ayarlı,hıza duyarlı kaza anında katlanabilir milli elektro-hidrolik direksiyon
• Yükseklik ve açı ayarlı ön koltuk kafalıkları
• 3 adet yükseklik ayarlı arka koltuk kafalıkları
• 1/3 , 2/3 oranında katlanır arka koltuklar
• Direksiyondan kumanda kollu radyo kaset çalar ve 5li CD changer
• 4 hoparlör ve 2 tweeter
• Yükseklik ayarlı sürücü ve ön yolcu koltuğu
• Ön ve arka kol dayama
• Işıklı makyaj aynaları
• Ön koltuk altında çekmeceler
• Önde ve bagajda 12V elektrik prizi
• Gövde rengi kapı kolları,yan aynalar

• 195/65/15 sıfır lastik ve 15 inch jant (spor paketinde 205/55/16 16 inch jant)
• Tek dokunuşla açılıp kapanabilen elektrikli camlar 

umarım açıklayıcı bir şekilde yardımcı olabilmişimdir.
eyvallah üstadım...
Yukarı Dön
varidat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı varidat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:32
Orjinalini yazan: berk2309 berk2309 Yazdı:

sen servıse gıttıgınde dekı  arabanın gecmısını ogrenmek ıstıyorum ne gıbı ıslemler yapılmıs dıye sana serviste yapılan butun ıslemlerı soylerler .servisler ıscılık parasını fazla alır ne kadar tutar bılmıyorum ama 150 200 fln tutar heralde yapttırcagın ıslemede baglı
epey alıyorlarmış... hayırlısı bakalım ... aslında iyi bir usta bulabilsem ustayı yanımda götürücem de ustam yok
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:44
aracı baktırmak istiyorsan ben kasım ayında aldığımda araştırdım.

yetkili servis a dan z ye bakıyor kilometresini düşürmüşlermi onu bile anlıyor. yanlız daha önce sanırım baktıklarında sağlam dedikleri araç sıkıntı çıkarınca aracın sahibi hani bişeyi yokdu gibi bişeyler yüzünden dava açmış bu sebeple başları ağrımış. araca bakıyorlar raporu bu yüzden yazılı olarak vermiyorlar sözlü söylüyorlar. Servis bu işlemi 250 TL + KDV ye yapıyor.

özel serviste aracı kontrol ediyor herşeyine bakıyor sadece kilometre ile oynanmışsa onu anlayamıyor geri kalan herşeyden anlıyor. özel serviste 80 tl ye yapıyordu. Şimdiki fiyatların ne olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır.
Yukarı Dön
varidat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı varidat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 01:52

yetkili servis a dan z ye bakıyor kilometresini düşürmüşlermi onu bile anlıyor. yanlız daha önce sanırım baktıklarında sağlam dedikleri araç sıkıntı çıkarınca aracın sahibi hani bişeyi yokdu gibi bişeyler yüzünden dava açmış bu sebeple başları ağrımış. araca bakıyorlar raporu bu yüzden yazılı olarak vermiyorlar sözlü söylüyorlar. Servis bu işlemi 250 TL + KDV ye yapıyor.

özel serviste aracı kontrol ediyor herşeyine bakıyor sadece kilometre ile oynanmışsa onu anlayamıyor geri kalan herşeyden anlıyor. özel serviste 80 tl ye yapıyordu. Şimdiki fiyatların ne olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır.
teşekkür ederim metin bey çok yordum sizi...Sırıtma şeytan diyor ki git bak ... hoşuna giderse de al gitsin ama şeytan diyor işte...Sırıtma ama açıkçası toyota ve hondaya olan bağlılığımı bu kadar üst sınıf özellik bozacağa benzer... benim bir arkadaşımda bir de velimde 307 var ... hatta birinde lpg de var... hassas arabadır dediler konforlu arabadır dediler ... ama çok ciddi bir şikayet duymadım... ikisi de gayet de bağımlısı olmuşlar yani... parçasının biraz pahalı olduğunu söyledi velim ama hangi biri ucuz ki diyesim geliyor...
Yukarı Dön
307P Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Kasım - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 307P Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 02:19
İyi baktır araca başın ağrımasın sonra, bilgisayara bağlat kesinlikle.Bence imkanın varsa yetkili servise götür expertiz için.
Yukarı Dön
varidat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı varidat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 02:49
teşekkür ederim...Sırıtma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 09:42
Orjinalini yazan: varidat varidat Yazdı:

teşekkür ederim metin bey çok yordum sizi...Sırıtma şeytan diyor ki git bak ... hoşuna giderse de al gitsin ama şeytan diyor işte...Sırıtma ama açıkçası toyota ve hondaya olan bağlılığımı bu kadar üst sınıf özellik bozacağa benzer... benim bir arkadaşımda bir de velimde 307 var ... hatta birinde lpg de var... hassas arabadır dediler konforlu arabadır dediler ... ama çok ciddi bir şikayet duymadım... ikisi de gayet de bağımlısı olmuşlar yani... parçasının biraz pahalı olduğunu söyledi velim ama hangi biri ucuz ki diyesim geliyor...

ne yorması estafurullah. siz aracın hangi modelin hangi özelliği taşıdığını bilin ki misal en boş modele en dolu model parası vermeyin diye söyledim. Zaten bir araca ilk bakışta ısınıyorsan o araba alınıyor ama içinde biraz şüphe olsun alasın gelmiyor (:

parça konusuna gelince okadar aman aman bir pahalılığı yok. hatta sponsorumuz şahin peugeot sayesinde çok uygun fiyata alabiliyoruz sağolsun.

hassas olduğu doğru, konforu mükemmel. sınıfında içi en geniş yine o. şikayet konusunda da eğer sen ona bakarsan oda sana bakar ama bakmazsan masraf açar budur yani. zaten bakımını yapmadığın halde sorun çıkarmayan araba yokki.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7063 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 448 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 586 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 338 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5136 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 597 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 389 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 657 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 554 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2267 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5615 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4848 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2056 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2213 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37358 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English