![]() |
|
Alt kısımı nasıl gizleyebilirim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 15:27 |
Arkadaşlar bu işaretlediğim en alt kısım beni rahatsız ediyor ve gözüküyor.Bu tarafın gözükmemesi için arabayı alçaltmam mı gerekir?Yoksa tüm 206lar bu şekildemidir?
![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-marsbiel-peugeot-206-yan/detay/?
Düzenleyen gozem - 12 Temmuz 2011 Saat 15:30 |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Sade guzel marspiyel eklerı var. Onlardan takarsan memnun olacagını dusunuyorum
Mesela...
![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Bu gercekten çok iyimiş. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Bu kıt 4 parcadır. Hem tamponlar hemde marspıyeller ıcındır...
|
|
![]() |
|
Aynen ben de anlamadım oraları neden öyle biçimsiz bir şekilde yaptıklarını. Bir işlevi varsa bile kapatmak çok zor birşey değil.
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Çok sade ve çok güzel, acaba bu marşpiyelin fiyatı ne kadardır, iki tanesi? Şu öndeki laguna lipi halen arıyorum ucuza düşürdüm mü alacam hemen :D Düzenleyen murat206 - 12 Temmuz 2011 Saat 16:18 |
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
geçen yüksek birterden inerken altı vurdu tamda bu gösterdiğiniz yer. dedimki iyiki o çıkıntı varmış yoksa aracın altı gitcekti sadece o çıkıntı vurdu.
cem abi şenol abinin gibi 307 için de varmıdır aracın keskin çizgisini dahada yumuşatır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
cecoli önden arkadan resim var mı başka gayet güzelmiş çok beğendim başka resimleri varsa bu aracın paylaşır mısın? :)
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Arkadaşlar aklım gitti o kitlere nerden temiz edebilirim ?
|
|
![]() |
|
O mavi peugeottaki tampon ekleri komple nerden alabilirim çok şık hoşuma gitti cecoli sen biliyormusun ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
tüm 206 larda aynı. siyah sprey boyayla boyayabilirsen boya. Şimdiki mavi hali kadar çok sırıtmayacaktır. |
|
![]() |
|
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
nerden bulurzki ondan?
|
|
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V
|
|
![]() |
|
senol abıde fena cıkmıs hanı
|
|
![]() |
|
şenol abinin yan marşpiyellerden bende yaptırmayı düşünyorum 2 adet ne kadardır tahminen ?
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
abi yaptıralım yaptırmasınada ABS malzeme olmalı.. fiberin en babası bşle dalga dalga duruyor
|
|
![]() |
|
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
+1
![]() |
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
![]() |
|
ugur_xs ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
bilen yokmu arkadaşlar ?
|
|
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V
|
|
![]() |
|
Bu Marşpiyel Modelini Bende Pek Yakında Yaptırıyorum...
Bildiğim Uygun Bir Yer Var... Yardım İsteyen Varsa Özelden Ulaşabilir... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
307 içinde yapar mı?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |