![]() |
|
Alt kısımı nasıl gizleyebilirim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen ben de anlamadım oraları neden öyle biçimsiz bir şekilde yaptıklarını. Bir işlevi varsa bile kapatmak çok zor birşey değil.
|
|
![]() |
|
Bu kıt 4 parcadır. Hem tamponlar hemde marspıyeller ıcındır...
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Bu gercekten çok iyimiş. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Sade guzel marspiyel eklerı var. Onlardan takarsan memnun olacagını dusunuyorum
Mesela...
![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-marsbiel-peugeot-206-yan/detay/?
Düzenleyen gozem - 12 Temmuz 2011 Saat 15:30 |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Arkadaşlar bu işaretlediğim en alt kısım beni rahatsız ediyor ve gözüküyor.Bu tarafın gözükmemesi için arabayı alçaltmam mı gerekir?Yoksa tüm 206lar bu şekildemidir?
![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |