|
|
BAGAJ CITASI KIRILMASI |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 14:30 |
|
valla kardeşim baktım da onun dışında bulamadım. sen bu parça numarasını verip şasi no vererek aracın için orjinal olanı bulabilirsin sanırım.
|
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 14:26 |
|
onemlı degıll ama burdakı 3 adet yetkılı servıse sordum yok dedıler 2002 model lınkı var 2004 dun yok cıldırcam murak abı var fundan onu aradım haber verıcek bana olup olmadını
|
|
![]() |
|
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 14:26 |
|
anladım corc. üye araçlarındaki resimlerine baktımdaha iyi anladım biraz araştırayım bakalım.
Düzenleyen metin - 12 Temmuz 2011 Saat 14:30 |
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
tigerland
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 14:17 |
|
geçmiş olsun. yetkili serviste 60 TL sanırım.. |
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 14:06 |
yok kenan abı yaw orjınalını bozmıcam
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 14:05 |
|
aynen metınım aynen ama benım aslan kaportada o cıta uzerınde degıl parca dogru ama
|
|
![]() |
|
metin
4. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 13:53 |
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 12:10 |
|
haızr çıta kopmuşken arka bagajı düz yaptır kanka
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 11:57 |
|
aynen en sondakı yap plaka lambalarının ustundekı cıta aksam atıcam resmını
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 11:56 |
|
Ahmedım gecmıs olsun ne dıyelım. Bazen sıcaklar araca zarar verebılıyor ozellıkle oyle sıcak yerlerde aracları dırekt gunesten kollamak lazım... Ama o cıta oyle zor bulunacak bırsey degıl yanı...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 11:31 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-peugeot-206-bagaj-citasi-49426002/detay/ sponsor efenın sahıbınden.comdaki linki fiyatı 80 tl buradan ırtıbata gecersen fıyatta bıraz daha oynama yapar heralde kaardesım en son resımdekı cıtadan bahsedıyorsun sanırım
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 12 Temmuz 2011 Saat 11:32 |
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 11:15 |
|
arkadaslar dun tatılden donerken afyonkarahısar mevkınde mola verdım yola cıktım esnada yegenım bagaın acık oldunu soledı bende bagajı kontrol ederken^^plaka ustundekı cıtanın sol tarafı elınde kaldı^^yola cıktımda antalyadan aractakı sıcaklık derecesı 52 dereceyı gosterıyodu sanırım plastık oldugu ıcın bıraz yumusamıs neyse nazar dedık saglık olsun sımdı o cıtayı ben arastırdım ama kımsede bulamadım yardımlarınızı beklıyorum nerden bulabılırım fotosunu en kısa zamanda atıcam buraya
![]() ![]() Düzenleyen ahmetsemiz - 13 Temmuz 2011 Saat 22:20 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||