|
Malesef Akaryakıta zam geldi |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yeter artık arkadaş bıktım usandım,biz indirim bekliyoruz adamlar zam yapıyor bu nedir yaa
Ne bir sitem var millette ne bir isyan hali herkes memnun heralde halinden kaç seferdir diyoruzki hep beraber forum ca tepki koyalım hak hukuk çerçevesinde kimseden ses çıkmıyor müstahak demekki...
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
banada mesaj geldi bu gece benzin zamlanıyor
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
durmak yok yola devam..
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burada bu sabah zamlandi. Dun Turkiye'de zamlandigini duyunca 95 oktani 1,430 Euro/litre'den fullmistim. Bugun 1,455 Euro/litre olmus.
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
koliva kıl payı kurtarmışın (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sorma Bari bir yerden kurtaralim. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Artık alıştık. Asıl şaşkınlık yapmadıklarında olacakki o günü ben göreceğimi sanmıyorum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet arkadaşlar akaryakıt fiyatları okadar çok oynuyor ki her defasında yeni konu açmakdan sa bu başlıkdan devam etmeye karar verdim.
yine yeni yeniden zam geldi ne yazııki (: gülüyorum artık psikoloji kalmadı çünki (:
Akaryakıt şirketleri, benzinin litre fiyatına 6 kuruş zam yaptı. 4,16 liradan satılan 95 Oktan kurşunsuz Benzinin litresi İzmir'de 4,21; Ankara'da da 4,23 liraya tırmandı. http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2011/07/11/benzine-zam-geldi# adresinden alıntıdır.
|
||
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evvvet arkadaşlar bir yeni haber daha aldım hemen siz aynen aktarıyorum. Cep telefonuma Fullden gelen mesajı aynen aktarıyorum.
Değerli Müşterimiz. Motorin zammı 24:00' da pompa fiyatlarına yansıyacaktır. Deponuzu bugün zamsız fiyatlarla FULL İstasyonlarından FULLEYEBİLİRSİNİZ.
alıştık artık
|
||
||
backir
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet motorine bu gece 24:oo den geçerli olmak üzere 9 krş zam geldi :)) Motorincilere duyurulur
|
||
2004 Peugeot 206 XT 1.4 90bg 16V
@01.07.2011 Atiker Safefast LPG kit + 40lt ince silindir depo |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yarasın aslanıma, ayrıca tebrik ederim adamlar işini biliyor sertap erenerin şu mısralarıyla veda edelim:
halkın unutmuş olsa da
vur zammı vur yakıta vur
olan olmuş ne olur
düşene bir daha vur
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar yeni konu açmadan hatta mesajımın geçen günki mesajımın mürekkebi kurumadan yeniden mesaj atıyorum size.
az önce aldığım habere göre bu gece saat 24:00' de benzin yeniden zamlanıyor. artık geçmiş olsun mu diyeyim geçirmişler olsun mu diyeyim bilemedim.
5 tl hayaldi gerçek olacak gibi gözüküyor (:
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zam haberini bende okudum 10 krş zam gelmiş.
|
||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gündem bu kadar karışıkken aradan geçiriveriyorlar...
|
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burada bir hafta icinde 3. zam yapildi. Gecen hafta 1,430 Euro'dan aldigim benzin simdi 1,501 Euro. Gecmis olsun.
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
haklısın. gündemi fenerbahçenin üzerinde tutarken neler oldu bilmek istermisiniz. (:
buyrun gündemi fenerin üzerinde tutarken neler yaptılar.
-TBMM’de tarihte ilk kez rejimi kilitleyecek boyutta bir “yemin krizi” yaşanıyor!...
-İran ve Suriye Türkiye'yi tehdit etti!
-Dışişleri bakanımız Kıbrıs'ı sessiz sedasız referanduma götürüp satıyor!
-Fırsattan istifade edip generaller ve askerler içeri alınmaya devam ediliyor!
-''Savaşa hazırız'' pankartları ile özerklik değil bağımsızlık planları yapılmaya başlandı!
-BDP Diyarbakır'da kendi meclisini topluyor!
-Devletin görüştüğü ''bebek katili'' BDP'ye yemin et çağrısı yaptı!
-Bir haftada 7 şehit verildi! -Sokak ortasında 2 asker infaz edildi!
-pkklılar Diyarbakır'da kimlik kontrolü yapıp 2'si asker 3 kişiyi rehin aldı!
-Halkın dini duygularını sömüren Deniz Feneri davası sesizce yürütülüyor! -
-İşin özü kamuoyunu uyutmak için fener kurban seçildi... |
||
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
artık ey Türkiye ek olarak;
dün bebek katilleri "demokratik özerklik ilan ettiler
yine dün 13 şehit daha verdik.
uyanmak yok uyumaya devam...
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Medya da iyice yanlılaşmaya başladı. Dün neredeyse bütün gazete ve haber sitelerinde zamla ilgili hiç bir şey yoktu. Bu gece zam geldikten sonra hepsinde manşet ''Benzine Zam''. Dün almasınlar da daha çok kişiye girsin mantığı heralde. Neyse ki ben bildiğim için dün 4,22'den koydum. Bugün baktım 4,33 olmuş.
|
||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hata bizde kardeşim bizde çok sesisiz dün evin orda türk bayrağı stıckerı olan bir arabanın bayrak olan yerini çizmişler .. buralarda bile oluyorsa diyecek pek bişeyim yok açıkçası ...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |