![]() |
|
benzini lakır lakır içiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
buruker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yada 307 1.4 ün normal değeri nedir.nekadar yamalı
|
|
![]() |
|
buruker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
valla 100tl benzin alıyorum 180 km görmüyor.gaz aldım geçen 70 tl lik.200km de bitti.neden olur acaba
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu değerlerle şehir içinde 1 depoyla 400 km anca yaparsın
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok fazla dostum...
|
|
![]() |
|
arkadaşlar selamlar.bende 307 1,4 lpgli pejo var.benzinde 550 kuruş gazda 350 kuruş yakıyor..normal olmasa gerek.sizde nasıl
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |