Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - APP PLAKA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

APP PLAKA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maestro Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Haziran - 1983

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı maestro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: APP PLAKA
    Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 20:01
Bugün çarşıda trafik polisleri modifiyeli bi opel aracı çevirdiler ve app plakalarını sürücü gence söktürüp orijinal plakaları taktırdılar söktükleri plakaları da önce gence ezdirdiler o üzerine basmaya kıyamayınca da trafik polisi kendisi ayağıyla ezip arabasına götürdü ve ardından da bişeler yazıyordu sanırım ceza bunu yaparken de polis gevrek gevrek gülümsüyordu ana cadde üzerinde gencin düştüğü durum hiç  hoş değildi app sahibi arkadaşlara duyrulur.
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 21:10
140 tl verip çift mühürü bastıracaksın bak ozaman söktürebiliyorlarmı :D
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 21:28
Benim çift muhurlu
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 22:39
bende mühür felan yok..gelsin cezasını yazsın sıkıntı yok..hatta aracıda alsın gitsin sorun değil.. öderim cezamı ..sonuçta görevini yapıyor.. ama benimle dalga geçeçek  en ufak bir şey yapmasına izin vermem...kim olursa olsun.. terbiyesizler... bu tip polislerin yüzünden bütün polislerinde adı kirleniyor... sivilde sözünü geçiremeyen bir takıp tipler. kitap okuyarak ezber yapıp polis oluyor..sonrada böyle şeyler yaparak egolarını tatmin ediyorlar yazık günah..kimse kusura bakmasın .. doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar... nasıl moralim mozuldu akşam akşam ya...

Düzenleyen by_ersin - 08 Temmuz 2011 Saat 22:46
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 23:30
üzüldüm bende tek muhur var
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 00:01
geçmiş olsun o arkadaşa. dikkatli olmak lazım 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 00:22
araç fazla dikkat çekmiş bence.polisler fit olur böle tiplere.
aynısı burada da oldu arkadaşlar.
modifiyeli yere yakın eksozu hayvan gibi bağıran milleti rahatsız eden şahinlere de aynı muameleyi yapıyorlar.
yapsınlar hakediyor böyle tipler. gecenin dün 2 sinde şerefsizin teki yan yapıyor mahallede.
walla açık konuşmayı severim. nerde götü yere yakın şahin görsem araya takip mesafesi koyuyorum. ne yapcakları belli olmuyor.

Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 00:58
app plakayı nasıl ve nerede mühürletiriz arkadaşlar peki
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 01:02
[QUOTE=Baybars]app plakayı nasıl ve nerede mühürletiriz arkadaşlar peki[/QUOTE

sen cidden mühür vurdurcanmı ....??????  nasıl nerde yapacan o işi... benim bildiğim vurmuyorlar yasak..

Düzenleyen by_ersin - 09 Temmuz 2011 Saat 01:03
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 01:05
app plaka mühür yapılmıyor biliyorum bende
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 01:06
denemeyin arkadaşlar.
benim velim trafik tescil de.
o bile yapamayız hocam dedi.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 01:11
evet bende öyle hatırlıyorum yasak..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 01:11
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

denemeyin arkadaşlar.
benim velim trafik tescil de.
o bile yapamayız hocam dedi.
o app ile giderseniz direk avlanırsınız.
bir de sağları solları pek belli olmuyor bazılarının. bi ağır bi laf eder, canınız sıkılır milletin içinde...
benim velim diyorum, bastırdım ankaradan geldi mühür olayım var yarın getirsem dedim. hocam direk alıyoruz bastırdığınızla kalır dedi.

ama ben yine de yaptırdım. hemde mühürsüz. sök kardeşim derse de sökerim. ta ki soruluncaya kadar.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 01:13
aynen  maverick bene onu diyorum... sök derse sökeriz.. ceza kesersede efendi gibi öderiz... bu kadar basit ...

Düzenleyen by_ersin - 09 Temmuz 2011 Saat 01:13
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 01:17
senin resimdeki app ise evet o dikkat çeker.
bende öle birşey istedim. yaparmısınız dedim.
abi zaten seninki mühürsüz olacak seninkini dikkat cekmesin diye genelde 34 plakalara uyguladığımız app türü var kalın. o pek sırıtmaz. ondan yapalım dedi. bende ondan yaptırdım.
seninki de baya yahşi cazibe yani....
Yukarı Dön
ErcaNKarşI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 01:21
app plakam var polis durdursa zaten aracım parklık :DEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed 
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 01:23
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

senin resimdeki app ise evet o dikkat çeker.
bende öle birşey istedim. yaparmısınız dedim.
abi zaten seninki mühürsüz olacak seninkini dikkat cekmesin diye genelde 34 plakalara uyguladığımız app türü var kalın. o pek sırıtmaz. ondan yapalım dedi. bende ondan yaptırdım.
seninki de baya yahşi cazibe yani....

Sırıtma evet hocam.. fransız kalın kesikli diye geçiyor..mühürüde yok.. orjinaller bagajda duruyor.. ama yakışıyor araçlara...
Sırıtma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 09:18
normalde 40 tl ye tek mühürlü app yapıyorlar diye biliyorum. eğer 140 tl mi öyle bişey veriyorsun ozaman çift mühür yapıyorlarmış. sanırım 80-100 tl sini trafikdeki mühürü vurana veriyorlar mühürletiyorlar,
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
exssen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı exssen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:36
App plakayı yasaklayana kadar millet neden app yaptırıyor ona baksınlar. Daha yeni plakalarım yarım yamalak ve çok ince harfli olduğu için oturdum kendim boyadım, bir iki yıkamda döküldü gitti. Adam gibi plaka bastırdılar da kullanmadık mı..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:41
Malesef Benim APP lerde Mühür Yok... Ersin Kardeşiminde Dediği Gibi Görevini Yapacaksa Amenna Ama İş Dalgaya Gelecekse Buna İhtimal VerememSinirli
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 24 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 306 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 34042 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 103291 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 564 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29924 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53084 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1066 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 16651 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 570 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 429 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 385 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16918 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1053 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 514 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3897 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 978 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3179 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34647 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 1979 0 tayfuny1
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English