![]() |
|
şanzıman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2011 Saat 22:27 |
naksi valla benim bantmı diyolar balatamı ne onlar değisti bide tirbün dagılmıs onu 2.el saglam pert araban cıkan aldım 250 tl ye onu taktırdım araba cok guzel o fış sesi kayboldu
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun güle güle kullanın.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ankaraya gidene kadar bursaya gitmenizi tavsiye ederim. Yetkili servislerin bile çözemediği otomatik şanzıman sıkıntılarını bursadaki ustaya yaptırdıklarını duymuştum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
kareş benim sorunu biliyon sence bu duruma gore banada bilgi verirmisin sırf bunun için ankaraya gitmeyi dusunuyorum..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yok canım estafurullah ne kusuru güle güle kullanın (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
valla arabanın verdiği heycanla hemen yazdım buraya kusura bakmayın :) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
berk geçmiş olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız binersin artık.
keşke yeni konu açmak yerine diğer konudan devam etseydin neyse sağlık olsun.
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hadi geçmiş olsun..güle güle kullan inşallah..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Güle güle kullan.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
hayırlı olsun güle güle kullan
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
arkadaşlar araba abc pejodan çıktı komple yaptılar tekrar 1.600 tl para ödedim tirbün keçeler piston bant felan hepsi değişti arba çok güzel oldu :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |