![]() |
|
arkadaşlar yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 23:22 |
arkadaşlar biraz önce benzinliğe gittim.benzin almak için aşağıya indiğimde kısa farlar açıkken sağ taraf yanıp sol tarafın yanmadığını farkettim. uzunları yaktığımda ikiside yanıyor.ama kısalara aldığımda sol taraf yanmıyor.
ayrıca farların üsütünde bulunan park lamabaları diyorlar heralde küçük ampul olan. onlardanda sol taraf yanıyor sağ taraf yanmıyor.
nedendir acaba?
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın ne 206 mı bazen yerlerıden oynuyolar benim 307dede oluyo kapagını acıp bıraz oyna değilse cıkar bak yanmıs olabılır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
arac 206 arakdaşlar. kaputu actım oynadım falan ama fayda etmedi.
ben 1 ay önce motor yıkatmıştım ondan olabilir mi?
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
yok canım 1 ay gecmiş pejolarda bole oluyo arada akım bzen fazla gelıp patlabılıyo benım 307 dede oluyo kafanı takma ampullerı cıkar bak bakalım yanmıs olabılır
|
|
|
|
![]() |
|
sigorta olabilir mi peki?
kısa farlardan sağ yanıyor sol yanmıyor
parklardan sol yanıyor sağ yanmıyor
tam ters orantı anlayacağınız...
|
|
![]() |
|
bak ıstersen sıgortalarada sanmıyorum dene bı
|
|
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
ampulu degistir sorunun duzelicektir
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
park içinde ampulü değiştir o da muhtemelen ampuldendir sigortay alakalı olsa bütün far aksamı yanmaz.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
dostum ampulün yanmış değiştir sorun kalmaz dert etme okdar
|
|
![]() |
|
arkadaşlar arabanın yabancısıyım. peugeotun elektrik arızasının çok olduğunu bildiğimden bi danışayım dedim size. verdğiniz bilgiler için teşekkür ederim. akaşama doğru sanayiye gidicem.sonucu yazarım sizlere:)
|
|
![]() |
|
sigortamı..ampuldenmi..kablosal bir temassızlıkmı.. merak ettim sonucu bekliyoruz.. mavercik
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
birinin park lambası patlamış diğerinin de kısa farı patlamış değiştir kurtul. eğer kafanda soru işareti kalacaksa yerlerini değiştir dene |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
arkadaşlar lambalar patlamış.
2 park lambası ve bir yakın far ampulu 25 tl verdim.
zenon takalım 150 tl ye 8000k dediler. bende pek sevmem öle şeyleri kalsın dedim:)
|
|
![]() |
|
onunla geçmiş olsun kardeş:)
|
|
![]() |
|
allah razı olsun bilader:D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |