![]() |
|
LPG yardımı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gerten ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 13:20 |
Arkadaşlar Ankara yada eskişehirde LPG takan iyi bir usta ,dükkan ismi söylermisiniz acaba
Taktıran arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
|
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara Goral hakkında bırkac arkadas guzel yorumlarda bulunmuslardı. Benımde aklımda orası kaldı. Yıne bılgısı olan arkadaslar yorum yapacaklardır...
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
evet arkadaşlar orda atiker ve brc taktırmışlardı aylar geçti bir sorun olmadı
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
ankara dag-cey mühendislik mutlaka görüşmeni tavsiye ederim en azından fiyat al...
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
yetkılı servıs dusunursen goral tavsıye ederım ama servıs dısı dersen mavı denızler ve saıt usta sasmazda ıkısıde ıyı 2a muhendıslık yetkılı bayılerı brc nın ,ama atıker ve dıger markalrıda takıyorlar
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben sahsen göralı tavsiye ederim sonuçta peugeot un dilinden anlayan ustalar... ben çok memnunum...ama şayet farklı bir yerde taktıracağım diyorsan montaj bu iş için en önemli unsur ama marka senin kendi tercih sebebin olabilir...lpg taktırdığın yerin daha önce peugeot a lpg montaj yapıp yapmadığını araştır derim ben..şayet peugeot montajı yapmışsa düzgün bir montaj yapıp yapmadığını araştır..
|
|
![]() |
|
gerten ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: Öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
hepinize teşekkürler arkadaşlar
Birde fiyat göralda daha pahalı mıdır?
Ben çorumda brc yetkili servisinden fiyat almıştım brc1500 atiker 1000 demişti
|
|
1.4 206 X-line (2005)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |