|
Lastik hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
freedom206
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 10:43 |
|
Arkadaşlar,
KİPA da Pirelli Ceat marka 175 65 14 lastik fiyatı promosyona girmiş olup fiyatı 90 TL den 75 TL ye düşmüş. Bu lastik alınır mı, yol tutuşu, sessizliği, kalitesi vs. nasıldır acaba? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum, çünkü almayı düşünüyorum.. Düzenleyen freedom206 - 05 Temmuz 2011 Saat 10:44 |
||
2002 Peugeot 206 XR 1.4 HDi
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
lastik konusunda daha önceden çok fikir alış verişi yapmıştık... markalar arasında yokohama michelın bridgestone kumho vs. bayağı bir marka duymuştum .. ama prelli hakkında bir şey diyemeyeceğim.. fiyat çok çok güzel.. ama lastik nasıl hangi yıl üretildi dikkat etmek lazım..
Düzenleyen by_ersin - 05 Temmuz 2011 Saat 10:49 |
||
freedom206
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
|
|
Lastiklerin üretim yılına baktım, yeni, yani hepsi 2011 üretimi..
|
||
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sadece lastik ve fiyata bakmamak lazım. İşin içine kauçuğun kalitesinden tutda kanal şeklide aşınma derecelerine vs iyi konttol etmek gerekli. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
freedom206
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
|
|
Metin kardeşim iyi hoş söyledin de, kauçun kalitesi, aşınma derecesi vs. nasıl kontrol edicez. Lastiklerin üzerinde bunu gösteren bir işaret yada değer var mı? |
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sımdı o lastıkler ucuz yollu lastıkler... Cok fazla bırsey beklemeyeceksın. Uygun fıyata ısını gormeye bakacaksan sana uyar. Ama oyle cok aman aman bır yol tutus performans beklersen yanılırsın... |
||
freedom206
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
|
|
Peki Cem, bu lastiklerin ömrü nasıldır, 3-5 yıl kullanabilirmiyiz sorunsuz acaba, sen kullandın mı hiç?
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayır kendım kullanmadım. Ama ucuz olmasıda 2 senede bıtecegı anlamına gelmez. Her lastıgı duzgun kullanırsan 5 sene rahatlıkla kullanırsın. Tabı bu bıraz yapılacak olan km ıle de alakalı.
Ama soyledıgım uzere parasına gore bır lastık. Daha kalıtelısı ıle aralarında bır fark olacak yanı degıl mı??? Emın degılım ama o ceat pırellının yan urunumudur nedır. Hep yanyana satılıyorlar...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben eski aracım 106 da pirelli nin p400 modelini kullandım 4 mevsim çok memnundum yol tutuşu olsun veya fren mesafesi gayet başarılı idi. ayrıca içeri çok fazla sesde vermiyordu
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu lastık konusuda bıraz kısıye gore degıskendır. Cunku herkesın beklentılerı bır olmuyor...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim lastiklerde ani direksiyon hareketlerinde arka dans etsede yolu bırakmıyor özellikle ıslak zeminde o yumuşacık lastik nasıl oluyorda beton gibi sertleşiyor çözemedim hala Düzenleyen by_ersin - 05 Temmuz 2011 Saat 12:11 |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
lasikleri araştırarak çemberi daraltarak eleye eleye senin istediğin özelliği taşıyan lastiğe ulaşıcan (:
tabi çember daraldıkca fiyatların yükseldiğinide göreceksin.
Bu söylediğin lastiğin marka ve modelini google' da aratarak kullanan kişiler varsa yorumlarını alarak bilgi edinebilirsin.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
|
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
freedom206
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
|
|
Arkadaşlar bu lastik sizce mevsimlik mi yazlıkmıdır, birde yük/hız indeksi 82 T bu değer 206'nın orijinal değerini karşılıyormudur? Düzenleyen freedom206 - 05 Temmuz 2011 Saat 15:40 |
||
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
almışken güzel bir marka al. Goodyear Duragrip aldım ben 1 takım tanesi 105 tl den konfor sessizlik ve fren mesafesi olarak gayet başarılı memnunum tavsiye ederim.
|
||
freedom206
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı freedom206
|
|
|
||
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tavsiye istersen nokian H (H) bulamazsan i3 (H) ya da yokohama c drive (H) tavsiye ederim.
(H) demek 210 km hıza kadar güvenli anlamına geliyor. Düzenleyen metin - 05 Temmuz 2011 Saat 16:19 |
||
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
almısken kaliteli birşey al güvenlikte ve yol tutuş konfor ve yakıtta en iyisini al. Ceat veya debica gibi alt markaları tavsiye etmem şahsen. zaten arabalar 1.4 hdi hafif ve son sürati belli bir araba, tasarruf arabaları. Goodyear Duragrip veya Michelin Energysaver dan başka bir lastik şahsen tavsiye etmem. Ebatlar standart ebat olduğundan dolayı pek fiyat farkıda yok. goodyear 105 tl michelin 115-120 tl civarı diğer markalarda pirelli 110 tl civarı yokohoma 100 tl bridgestone 115 tl bende geçen ay aldım. Çok araştırmıştım. Fazlada kafa karıştırıp marka marka aramaya gerek yok diye düşünüyorum. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |