|
spor yay |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ersin açıklaman süper. noktayı koydun
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
En sonunda benıde yaylandıracaksınız hee :))))) Gercı benımkı yay takılmıs gıbı bıraz alcak duruyor ama ara sıra nıyetlenmıyorum degıl
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aslında senin sedan deli durur yayda... ama yayı takınca arka torsiyon kesin tornacıya gider seninde 1 sefere mahsus..... baybarsın aracı 2006 model o bile kaynamış yahu :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Inanırmısın gecen sene torsıyondan ufak bır gıcırtı gelmeye baslamıstı. Dedım bılyaların yolu bıze gorundu. Gıttım 2 takım bılya, kecelerı ve bılezıklerıne kadar hepsını orjınal aldım. Lıfe kaldırdık kontrol ettık. Hıc bosluk yok takır tukur ses zaten yok. Guzel bır yagladık ses kesıldı. O gundur bu gundur devam edıyorum bır sorun yok ama bakalım ne olacak
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aman abi masraf felan çıkmasın dur tahtaya vur :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kulagımı cekıp hemen tahtaya vurdum yanı
Seytan kulagına kurşunn...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bas arabayı yere cem abi bassss
|
|||
Riverside
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Riverside
|
||
Arkadaşlar merhaba;
Bende yenı peugeot aldım. Yay setlerınden taktırmayı dusunuyorum ama ne nasıl olur bılmıyorum. 3.5luk bır yay alsam bunları ortalama ne kadara takarlar. Uygulayan arkadaslar bılgı verırse cok sevınırım.
|
|||
Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aracı cok alcaltmak ıstemıyorsan -3.5cm lık eıbach pro kıt alacaksın. konusunda en ıyısıdır. Arka torsıyonuda 1 dıs dusureceksın. Bu esnada bılyalarda bozulmussa komple bakımını yaptırırsın tas gıbı olur...
|
|||
Baybars
2. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet kardeşim fiyat normal hayırlı ugurlu olsun
|
|||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||
Riverside
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Riverside
|
||
Ortalama ne kadara patlar bu bize peki? Buarada ilgin için teşekkür ederim ::)
|
|||
Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Rıca ederım.
Pro kıtın fıyatı ortalama 250 lıra gıbı. Istersen sana uygun fıyatlı alman ıcın yardımcı olurum. Telefonum ımzamda. Yayın montajı cok tutmaz. Bu esnada sokulmusken on takımda olabılecek masraflar var ıse arada yaptırırsan cok daha guzel olur.
Arka torsıyon bakımı ıse ortalama 400 tl. Bunun ıcınde orjınal 2 takım bılya setı ve torna ıslerıde dahıldır. Aracındakı duruma gore masraf azalabılır.. Bunların hepsını yaptırabılegımız cesıtlı yerler var. Sen nasıl ıstersen... Düzenleyen CeCoLi - 21 Temmuz 2011 Saat 10:50 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaşlar eibach 3.5cm yayları takdırdım ve araç süper oldu ön düzen deki gıcırtılar tak tuk sesleri kesildi ve çok güzel esnemeye başladı araç çok keyif aldım bilgileriniz ve önerileriniz için herkese teşekkürler.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlısı olsun gule gule kullan.
Yenı halını bır resımlede bızde gorelım...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
daha önce kesikti yaylar spor takıldı ama yükseklikte değişiklik olmadı aynı kaldı o yüzden koymadım ama takılırken foto çekmem lazımdı onuda unuttum .
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Iste ben bu yay kesme ısıne her zaman karsıyım. Her yerde de soylerım. Teknık olarak tamamen yanlıs bır davranıs. Muhendıslıksel olarak bakarsak bır yayın kesılmesı basılması vs tehlıkelıdırde...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hadi hayırlısı bakalım .. güle güle kullan..
|
|||
Baybars
2. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |