|
306 hb ama hangisi? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
2800 de benimkinde çıkınca xr ye döndüm ama az kala bende alıcaktım |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bırde soyle bır arac var ama fazla kurcalanmamıssa alınabılır
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Buda guzel duruyor. Tabı yakından ıncelemek lazım
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
1800 motor abi bu araba... |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Buda 1.8 16v motorlusu hb
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
1.8 olsun sorun degıl kı...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
terbiyesiz herif..piyasadaki leş 306 larla karıştırmayın demiş... saygısız herif ... arabanı sat sanane milletin aracından .. leş demeye ne hakkın var dengesiz adam... bakımsızdır ona görede fiyatı vardır.. |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Yalnız su buyukcekmecedekı arac hosuma gıttı. O rengıde begenıyorum. Orjınal 15" jantlar guzel...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
sorun yok zaten sayın bölge temsilcim.... |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
fiyatıda makul aslında oynama yoksa..pazarlıktan ufaktan yapılca alınacak araç.. |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ama otomatık ve daha once lpg takılmıs. Otomatık olusu tercıh sebebıdır ama lpg sıstemı duzgun montaj edılmemısse problem yasatabılır
|
||||
ykosesoy
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Selam Arkadaşlar;
Ben 306 xt hb otomatik vites alma niyetindeyim araştırmalarıma göre 306'ların en full olanı XT imiş 306 alırsam yedek parça sorunu ve fiyatları hakkında sıkıntı yaşama durumu var mı?2 ay gibi süre içinde alacağım kısmetse bütçem de 15 bin tl civarında olacak bana bu konular üzerinde ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz... teşekkürler
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |