|
Peugeot 106 alacağım görüş |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
HaRuNGöK
1. Vites 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benzin fiyatları ortada pederin verdiği harçlıkta ortada diyecem ona ya tüp taktıralım yada harçlığa zam babamın en büyük zevklerinden biride otomobildir her ne kadar microlight yerini alsada o yüzden bana hak verir tüp taktırır araba parası zaten rahmetli dedemden onunda bi katkısı olsun
|
|
106
|
|
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardesım ıns ıstedıgın modelı alırsın Düzenleyen yeditepely - 01 Temmuz 2011 Saat 21:07 |
|
HaRuNGöK
1. Vites 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
inş kardeşim 425 günüm kaldı inş allahın izniyle alacağım 425 gün sonra :)
Düzenleyen Chernobyl - 06 Temmuz 2011 Saat 00:03 |
|
106
|
|
106GTJ30
1. Vites 12 - Ağustos - 1985 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Doğan şahin ne ya?:)
sen arabayı iyi kaldırdığın sürece...birçok 1.4 ü kalkışta ezersin.Biraz deneyim işi 106 quick kullanıorum 5.viteste bile öne atıyor kendini aracım. ama kadranına yarışmanı tavsiye etmem.5.vites 3000 devir 100km/h yani. Arabayı alırken bence motor ve şase en önemli 2 başlangıç noktası.kaynak olmayacak şase de.plakadan yada şase nosundan kaza sını kontrol edebilirsin.bilmediğin güvenmediğin ustaya kesinlikle gitme.bana pert arabayı kazasız die kakalamaya çalıştılar sanayide. başka başka.farlarından stoplarına,iç aksamından en ufak ayrıntısına kadar incele.ön takımlardan ses geliyormu?bazıları satarken ses sistemini falan açar(kendini uyanık sanan gerzek)tüm sesleri kapat arabayı dinle....lakırtı lukurdu varmı. ve boş düz asfalt zeminde arabayla 360 derece dön. başka sorun olursa pm at usta değilim ama almadan önce çok 106 baktım ve kim arabama binip kullansa ÇOK TEMİZ diyor.umarım yardımcı olmuşumdur |
|
wHAT ever
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkesin görüşü ayrıdır tabi ama 106 206 306 seçeneklerinde 306yı ilk sıraya 206yı son sıraya yazarım 106 on numara kullanması vs ama 306 daha bir geniş durduğu için daha çok amaca hizmet eder gibi mesela 306dan aile arabası olur ama 106dan olmaz bence.Temizinden bitane bulursan tadına doyamazsın şahine tipoya o paraları vereceğine perti çıkmış toplanmış 106 bile düşünürdüm ben senin yerinde olsam
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Quiksilver çok tatlı araba , 306 almassam kesin alırdım tek korkumda o araçta kaza yapmak olurdu ALLAH korusun acayip küçük şahsen ben korkuyordum o konuda
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |