|
|
0 peugeot alınır mı? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2345> |
| Yazar | |||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 12:52 |
||
|
bu sorunda bu şekil çözülmüştür.... dostlar ..canlar..arkadaşlar. kardeşler ..
Düzenleyen by_ersin - 30 Haziran 2011 Saat 12:53 |
|||
![]() |
|||
| Sponsor Bağlantı | |||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 12:54 |
||
|
Aynen...! Ersinim Balkaymak Dondurmam
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:11 |
||
|
Dondurmamıııı. Nerede hani bende istiyom...
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:14 |
||
Algida dolabında
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:23 |
||
:)))) benden dondurma olmaz albayım
|
|||
![]() |
|||
alisuat
2. Vites
28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:28 |
||
|
Bir anlık sinirle yanlış anlama sonucu yanlış bir mesaj attım...
2 dir açtığım konulara birileri gelip yazılar yazıp konunun kirlenmesine sebep oluyor umarım bu insanlar bir daha uğramazlar. Şahsi adıma yinede yazmak istediğim birşey var ikili tartışmalar uzamasın diye tek tek alıntı yapmadım,ancak beni pug karşıtı gösteren veya aklından pugi silmişsin diye yazılar yazan olmuş,benim mevcut arabam pug zaten ve satarsam oto. vites zorunluluğu ve mevcut benzin fiyatlarından dolayı 308 hdi 1.6 6r almak istiyorum yani,yine pug istiyorum,190 boy 120 kilo oldugumdan ötürü benim için ilk faktör rahat sığmam konforlu olması olmuştur ve bunu pugda yaşadım,benim şahsıma ait ilk arabamdı diyebilirim 307,ancak satma sebebim masrafları vs değil,benzin tüketimiydi ve açıkcası biraz daha yeni bir araba almak istiyorum, konunun içeriğine gelince geçen showrooma gittim fiyatları bana yüksek geldi pejonun ikinci el piyasası düşükken niye sıfırlara böyle fiyatlar çekmişler dedim, ayrıca bu forumdada sıfır almanın mantıksız oldugunu söyleyenler vardı,ben pejoya laf atmadım veya kötülemedim ki zaten birçok kişi benle aynı fikirdedir. Neyse ben yıllardır forumlarda yazarım forum sitesi bir aile gibidir,aile içi yanlış anlamalar olur,ben tekrakr hem sert çıkışımdan hemde konuyu açtığımdan ötürü herkesden özür diliyorum.
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:37 |
||
Bravo Sizdende Bu Beklenirdi ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:44 |
||
|
alisuat dostum yakışanı yaptın. + 999 |
|||
![]() |
|||
volkan_uysal
1. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:07 |
||
|
Son olarak sıfırda alınır, 2. Elde alınır.
Aslanı bilen bilir, bilmeyenler arka plakadan anlıyor zaten... :) |
|||
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||
![]() |
|||
alisuat
2. Vites
28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:13 |
||
|
birde birşey sorucam ne zamandır aklımda yahudi mercedesi ne demek :)
|
|||
![]() |
|||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:26 |
||
alisuat kardeş bukadar duygusal olma belliki çok alınmışsın. Senin açtığın konu kendini bilmezin biri yüzünden alevlendi cezası sana kaldı.
ha burda yaptığın yanlış olan şey peugeotcu adama başka bir marka sorman oldu bence. eğer kafandaki diğer araçların güvenlik, kalite vs merak ediyorsan o araçların forumlarında o araçları kullanan kişilerden yorum alman senin için daha iyi olacaktır.
sevgiler.
|
|||
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:29 |
||
peugeot diye biliyorum (: yanlışım varsa düzeltin.
|
|||
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
volkan_uysal
1. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:51 |
||
PEUGEOT ![]()
|
|||
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||
![]() |
|||
alisuat
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 15:40 |
||
|
yok yani niye öyle diyorlar
|
|||
![]() |
|||
metin
4. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 16:17 |
||
|
yahudilerin yaptığı ve mercedes gibi konforlu rahat olduğu için diyorlar olsa gerek.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 18:37 |
||
hocam bırakın algidayı yaw gelin size BAFRA DONDURMASI yedirimde ağzınız tatlansın.... ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 18:38 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
trigger
1. Vites
20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 22:44 |
||
|
şu siteyi bir inceleyin fikir verebilir.
bir de bizim milletimiz her ürünü kolayca harcar, önemli olan gerçek değil onların sağdan soldan duyduklarıdır, kimse üzerine alınmasın ama... bizde mitsubishi alınmaz, nissan satılmaz, citroene binilmez, peugeot dökülür. ama şahinin her zaman gideri olur.
|
|||
![]() |
|||
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 08:19 |
||
Kufur etmek hic bir sekilde ve hic bir durumda dogru degildir ve tasvip edilemez. Size bir kisi kufur etmis olsa dahi sizin ona kufur ile cevap vermeniz, sizin o kisiyle aranizda hic bir fark olmadigini gosterir. Kaldi ki forumda ust duzeyde olan, sorumluluklari olan kisilerin forumdakilere ve ileride bu forumu okuyacak olan kisilere ornek olmalari gerektigi yerde kufuru savunduklarina uzulerek sahit olmaktayim. Sn. AlbaYDemircaN'in "...O Şahısa Sövmesi Çok Doğal " sozlerini kullanmasi temsilcilige, yoneticilige yakismadi. Kaldi ki forumda dillerden hic eksik olmayan aile, kardeslik kelimeleri ile kufur kelimesi hic bagdasmiyor. Bir tarafta biz aileyiz, kardesiz diyen insanlarin kufuru kullanmalari, ozellikle bunu alanen boyle bir topluma acik forumda dile getirmelerinin ne kardeslikle ne de aile kavramiyla uzaktan yakindan bir alakasi yoktur. Kaldi ki boyle birseyin baska kisiler tarafindan savunulmasi ise isin ayri bir uzucu boyutudur. Keske bu aktardigim sozleri sizlere soyleyen ben olmasaydim. Inanin ki bundan sahsim adina cok uzuntu duyuyorum. |
|||
![]() |
|||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 08:24 |
||
|
hocam küfür bizde etmek istemiyoruz ama refleks olmuş---bunu şahsınıza alınmyın lütfen takılıyorum sadece dediklerinize sonuna kadar katılıyorum fakat oluyor arada bir mazur görün
|
|||
![]() |
|||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2345> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |