|
ANTIPOLLUTİON |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
teknikerrr
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı teknikerrr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar merhaba bu gün benimde başıma geldi antipollution fault hatası.hafif bir rampayı çıkarken araba boğulur gibi oldu bilgisayar sinyal verdi ve motor ışığı yaktı ama stop etmedi.kenara çektim stop edip tekra çalıştırdım motor arıza ışığı gene sönmedi.bu halde herhangibir sorun olmadan ışık yanması hariç 4-5 km kullandım sonra araba birkaç saat yattı tekrar çalıştırdım gene yanıyor 2-3 km sonra 10 TL lik mazot aldım mazot deposu boşaltılabilir diye.aracı çalıştırırken arıza ışığı söndü.eve geldim stop edip tekrar çalıştırdım hata vermedi.bu arada arabamda çeyreğin biraz altında mazot var.Mazot ile ilgili olma ihtimali yüksek sanırım.yakıt katkı maddeleri ekleyerek bu sorunu çözebilirmiyiz?
|
|
__307 1.4 HDI XR__
_______2005_______ |
|
tilbe307
1. Vites 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkdaşlar eğer forumdaki bu hatayı araştırırsanız çok sayıda konu olduğunu göreceksiniz. açıkcası özellikle lpg li araçlarda sıkça rastlanan ve her aracı çalıştırdığında dit dit öten insanı sinir eden bir uyarı. arkadaşlar benim aracımdada vardı. 307 mi şubatta aldım ve 1 hafta öncesine kadar sürekli bu uyarıyı alıyordum. aslında forumdaki arkadaşların bu hatayı her aracın vermediğini yeterki ayarları düzgün olsun dediler. bende bujiler boğaz kelebeği temizliği lpg kailbrasyonu krank devir sensörünü değiştirdim ve araç bu uyarıyı kesti. kısaca forumdaki arkadaşlardan bulunduğunuz yerdeki iyi bir usta tavsiyesi istemenizi öneririm iyi akşamlar
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |