![]() |
|
P.T. Yetkili Kadrosu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 Saat 11:15 |
|
YÖNETİM
Genel Sorumlu Gökhan GORAL ( GökhaN ) Mail infol@peugeotturkiye.com
Teknik Sorumlu
Ali Haydar Selvi ( Ali ) ahselvi@hotmail.com
Forum Sorumlu Aykut Avcı ( koliva ) aykutavci@hotmail.com FORUM GÖREVLİLERİ İlker Topuk ( cigdemilker ) ilkertopuk@hotmail.com Herşey Bu Güzel Aile Ortamını Daha ileri götürebilmek içindir. HER YERDEYİZ. Düzenleyen Ali - 14 Mart 2012 Saat 17:05 |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
|
bazı yetkilerimizin görevleri alınmıştır. Unutulmamalıdırki kimse görevinde sürekli kalmayacaktır. Hak eden görev alacak ve görevinde kalacaktır. Önemli olan P.T.' nin gelişmesi ve daha güzel günlere gelebilmesidir.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
pugti ( kenan ) kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun yakışır sana .. vallahi çok sevvindim bu duruma... o izmit buluşmasında sende bu ışığı farketmiştim zaten :)) adam tek başına bursadan basmış gelmişti.. ilk orda tanışmıştık .. helal olsun demiştim.. çok sevindim çok sayın bursa il temsilcim |
||
![]() |
||
|
Hadi kaptın yine ortadaki ödülü Kenan.
Hayırlı olsun kardeşim... |
||
![]() |
||
|
Ankara daki kardeşlerimiz biraz daha sessiz kalırsa zaten askeri darbe planlıyorum. Şimdi bunu dedimde benide içeri almasınlar. ![]() |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı olsun kenan kardeşim :)
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 30 Haziran 2011 Saat 20:07 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hayirli olsun. Basarilar ve bol aktif gorevler.
|
||
![]() |
||
|
Kardeşim Yeni Görevin Hayırlı Olsun..
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Hayırlı olsun Allah utandırmasın kardeşim. |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
tebrikler hayırlı olsun
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
Hadi hayırlı uğurlu olsun hemşehrim, şöyle güzel bursanın adına yakışır organizasyonlar bekliyoruz.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
öncelikle bu görevi bana atayan gökan ve cem kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum. elimden geleni ardıma koymamaya gayret edicem. burdaki dostluk gerçekten çok harikulade. gerek yüz yüze görüştüğüm arkadaşlar olsun gerekse sadece forum sitemizin sayesinde yazışmalarlada olsa tanışıp kaynaştığım herkes çok düzgün oturaklı ve saygıdeğer insanlar. daha önceleride bazı sitelerde görevlerde bulundum fakat bu siteye gerçektende çok çabuk ısındım. Pegeout la ilgili olsun olmasın bir çok şey öğrendim sizler sayesinde. bildiklerimide sizlere doru düzgün aktardıysam ne mutlu bana. bugün cem telefonla beni aradı hayırlı olsun dedi ilk başta şaşırdım ama bombayı patlatınca gerçekten çok sevindim. tekrar teşekkür ederim.işlerimin verdiği yorgunluk ve yoğun stres birden kayboluverdi. güzel organizasyonlara imza atmak ve yeni nice dostluklar kurmak için elimizden geleni ardımıza koymuyalım arkadaşlar. biz bir bütünüz ve bu bütünlük her geçen gün dahada büyüyor iyiye güzele doğru. Allah bii yolumuzdan ayırmasın. ilk buluşma kocaelinde oldu kaçırmamak için elimden geleni yaptım ki öylede oldu sizlerle buluştum ve çok büyük keyf aldım. ondan önce biraz bursayı salladık talep çok olmasa bile hakkı abimiz ibrahim kardeşimiz ve taaa istanbullardan gelen mustafa kardeşimiz bizi yanlız bırakmadı. şimdi ufaktan çalışmalara başladım. önce forumdaki bursalı arkadaşlarıma bir telefon kadar yakın olayım ki daha sonra irtibatı kurup güzel toplaşmacalar yapıcaz evelallah. buna şüpheniz olmasın. el birliğiyle her işin üstesinden gelicez. tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
saygılar |
||
![]() |
||
geowanni ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1985 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ist-esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|
kenancım hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın
|
||
2000 model 306 gti 6 ileri manuel 2.0 343 bg corvette kırmızısı 5 in bittiği yerde 6 başlar..... 531 916 23 17
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
kardeşim bizleri ve güzel bursamızı çok güzel temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum . tekrar tebrikler.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
teşekkürler birlikte her işin üstesinden geliriz
teşekkür ederim dostum saygılar |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
hayırlı olsun arkadasım yenı gorevınde basarılar.
|
||
![]() |
||
|
vay kenan abı hayırlı ugurlu olsun gayret ve cabaların saten ortada oabı yakısır sana tekrardan tebrık ederım
sımcık fasulyenın faydası denen seyler var yenı gorevınden ve aldıgın rutbeden dolayı bı tatlını yerık artıkın kacarın yok o tatlıyı yıcez saygılar
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Tebrikler,başarılar dilerim..
|
||
A3
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Hayırlı olsun Başarılar...
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |