![]() |
|
Sticker Bastırmak İsteyenler İçin!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 14:43 |
|||
Kendi aracına logo bastırıp yapıştırmak, veya camları için folyo kestirmek isteyenler ve farklı çalışmalar yapmak isteyenler bu dosyayı indirebilirler.
Logolar - Photoshop PSD Sticker kesimi - Autocad DXF formatında olup, corel de açılabilir. Sticker Fontu - Arfmoochikncheez http://www.peugeotturkey.com/media.zip Düzenleyen Serkan - 08 Mart 2014 Saat 14:53 |
||||
![]() |
||||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bu logolar aynı zamanda t-shirtlerimizin sırtına uyguladığımız logolar..
|
||||
A3
|
||||
![]() |
||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|||
bu logo değilde diğeri varya
207 logolu peugeotturkey.com yazan onuda gonderebilirmisin |
||||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||||
![]() |
||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|||
207 logolu derken ne demek istedin anlayamadım ? |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
gökhan 207 RC lerin yanındaki aslan logosu var ya ondan bahsediyor sanırım.
bu çıkartma,
Düzenleyen metin - 30 Haziran 2011 Saat 14:59 |
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
|||
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
önce ben davrandım
![]() |
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
dosyanın içinde zaten ptsticker.dxf diye var. dxf formatıda corel ve autocadde açılıyor.
|
||||
![]() |
||||
|||
dosyaya tıkladığımda karşıdan yükle diyor sağ tuş yapıp yükle diyorum hiç bişey inmiyor.
|
||||
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
aynı sıkıntı bendede var ..gökhan varmı bi fikrin bununla ilgili...linke tıklıyorum extra bir sayfa açılıyor izin ver diyorum ama yüklenen bir şey yok ?? |
||||
![]() |
||||
|||
valla gerçekten çok ilginçsiniz arkadaş nerde buluyorsunuz böyle sorunları
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
yüklemedim ben servera dosya kandırıyorum sizi ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
kandırıkcı seni,
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Metin dosyada bir problem yok iniyor gayet guzel sip diye. Sen bu dosyayi normalden farkli bir yere kaydetmeyi dene. Olmadi ozelden bir mesaj at ben emailine geceyim. |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
halen tıklıyorum yeni sayfada üzeri sarı bir çubuklu yazı çıkıyordu. ona sağ tuş yapıp dosyayı karşıdan yükle dediğimde öyle bekliyorum ne gelen vaaar ne giden (:
farklı olarak direk linkin üzerine gelip sağ tuş yeni sekmede aç dedim direk kaydetme penceresi geldi indirdim.
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
ver bi mail adresi mail atayım sana metinim tekinim ...
|
||||
![]() |
||||
|||
abem ersinim cazibem (:
indirdim ben yorumu tam okumadın anlaşıldı (:
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
atı alan üsküdarı geçmiş ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
estafurullah abi saygı bizden,
|
||||
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |