Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 0 peugeot alınır mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

0 peugeot alınır mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 12:52
bu sorunda  bu şekil çözülmüştür.... dostlar ..canlar..arkadaşlar. kardeşler ..

Düzenleyen by_ersin - 30 Haziran 2011 Saat 12:53
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantı

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 12:54
Aynen...! Ersinim Balkaymak DondurmamSırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:11
Dondurmamıııı. Nerede hani bende istiyom...Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:14
Orjinalini yazan: erhanomer erhanomer Yazdı:

Algida dolabında Sırıtma Ankara ya gelınce ısmarlarım sana Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:23
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Aynen...! Ersinim Balkaymak DondurmamSırıtma

:)))) benden dondurma olmaz albayım Sırıtma olsa olsa şekerpare olur sanırım :)))Kahkaha
Yukarı Dön
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:28
Bir anlık sinirle yanlış anlama sonucu yanlış bir mesaj attım...

2 dir açtığım konulara birileri gelip yazılar yazıp konunun kirlenmesine sebep oluyor umarım bu insanlar bir daha uğramazlar.

Şahsi adıma yinede yazmak istediğim birşey var ikili tartışmalar uzamasın diye tek tek alıntı yapmadım,ancak beni pug karşıtı gösteren veya aklından pugi silmişsin diye yazılar yazan olmuş,benim mevcut arabam pug zaten ve satarsam oto. vites zorunluluğu ve mevcut benzin fiyatlarından dolayı 308 hdi 1.6 6r almak istiyorum yani,yine pug istiyorum,190 boy 120 kilo oldugumdan ötürü benim için ilk faktör rahat sığmam konforlu olması olmuştur ve bunu pugda yaşadım,benim şahsıma ait ilk arabamdı diyebilirim 307,ancak satma sebebim masrafları vs değil,benzin tüketimiydi ve açıkcası biraz daha yeni bir araba almak istiyorum, konunun içeriğine gelince geçen showrooma gittim fiyatları bana yüksek geldi pejonun ikinci el piyasası düşükken niye sıfırlara böyle fiyatlar çekmişler dedim, ayrıca bu forumdada sıfır almanın mantıksız oldugunu söyleyenler vardı,ben pejoya laf atmadım veya kötülemedim ki zaten birçok kişi benle aynı fikirdedir.

Neyse ben yıllardır forumlarda yazarım forum sitesi bir aile gibidir,aile içi yanlış anlamalar olur,ben tekrakr hem sert çıkışımdan hemde konuyu açtığımdan ötürü herkesden özür diliyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:37
Orjinalini yazan: alisuat alisuat Yazdı:

Bir anlık sinirle yanlış anlama sonucu yanlış bir mesaj attım...

2 dir açtığım konulara birileri gelip yazılar yazıp konunun kirlenmesine sebep oluyor umarım bu insanlar bir daha uğramazlar.

Şahsi adıma yinede yazmak istediğim birşey var ikili tartışmalar uzamasın diye tek tek alıntı yapmadım,ancak beni pug karşıtı gösteren veya aklından pugi silmişsin diye yazılar yazan olmuş,benim mevcut arabam pug zaten ve satarsam oto. vites zorunluluğu ve mevcut benzin fiyatlarından dolayı 308 hdi 1.6 6r almak istiyorum yani,yine pug istiyorum,190 boy 120 kilo oldugumdan ötürü benim için ilk faktör rahat sığmam konforlu olması olmuştur ve bunu pugda yaşadım,benim şahsıma ait ilk arabamdı diyebilirim 307,ancak satma sebebim masrafları vs değil,benzin tüketimiydi ve açıkcası biraz daha yeni bir araba almak istiyorum, konunun içeriğine gelince geçen showrooma gittim fiyatları bana yüksek geldi pejonun ikinci el piyasası düşükken niye sıfırlara böyle fiyatlar çekmişler dedim, ayrıca bu forumdada sıfır almanın mantıksız oldugunu söyleyenler vardı,ben pejoya laf atmadım veya kötülemedim ki zaten birçok kişi benle aynı fikirdedir.

Neyse ben yıllardır forumlarda yazarım forum sitesi bir aile gibidir,aile içi yanlış anlamalar olur,ben tekrakr hem sert çıkışımdan hemde konuyu açtığımdan ötürü herkesden özür diliyorum.

Bravo Sizdende Bu Beklenirdi  Thumbs UpAlkış
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 13:44

alisuat dostum yakışanı yaptın. + 999Thumbs Up

Yukarı Dön
volkan_uysal Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkan_uysal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:07
Son olarak sıfırda alınır, 2. Elde alınır.

Aslanı bilen bilir, bilmeyenler arka plakadan anlıyor zaten... :)

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307
Yukarı Dön
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:13
birde birşey sorucam ne zamandır aklımda yahudi mercedesi ne demek :)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:26

neyse...

forumda özellikle şanzıman konusunda benim içimi rahatlatan yol gösteren, metin ve berk kardeşime monur abime çok teşekkür ediyorum,onun haricinde cahil kaldığım konularda bana bilgilerini paylaşan diğer üyelerimizede teşekkür ediyorum,

konuyu açarken ki niyetim pejoyu kötulemek değildi ,bilakis arabamı alırken özellikle aileme baskı yaparak 307 aldırmıştım ve arabamı gerçekten çok seviyordum ancak arabası olan tanıdıklarım ve çevremde görmediğim değişik sorunlarla karşılaştım aracımda Allaha şükür hepsini hallettim arabamla bütünleştim öğrenci aylığımla ben bu arabaya baktım  gerekirse kıt kanaat geçinerek bakımını yaptırdım benzinini aldım, şimdi değiştirme vaktim geldi ve yine pejo almayı düşünüyorum zaten 2. el araç alırken pejo gerçekten çok avantajlı ancak yazdığım gibi ilk mesajı okursanız pejonun sıfır fiyatlarına bir veryansınım var, kimse bana çıkıpta 308 jettadan civicden corolladan iyi araba demesin ama, neyse konuyu uzatmaya gerek yok profilden üyeliği sili bulamadım okuyan görevli arkadaşın üyeliğimi silmesini rica ediyorum,tanımadığınız insanlar hakkında arkadan bu kadar atıp tutmaya gerek yoktu,herkese hayırlı günler dilerim.

alisuat kardeş bukadar duygusal olma belliki çok alınmışsın. Senin açtığın konu kendini bilmezin biri yüzünden alevlendi cezası sana kaldı.

ha burda yaptığın yanlış olan şey peugeotcu adama başka bir marka sorman oldu bence. eğer kafandaki diğer araçların güvenlik, kalite vs merak ediyorsan o araçların forumlarında o araçları kullanan kişilerden yorum alman senin için daha iyi olacaktır.

sevgiler.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:29

,

peugeot diye biliyorum (: yanlışım varsa düzeltin.
Yukarı Dön
volkan_uysal Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkan_uysal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 14:51
Embarrassed PEUGEOT  Star

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

,

peugeot diye biliyorum (: yanlışım varsa düzeltin.

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307
Yukarı Dön
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 15:40
yok yani niye öyle diyorlar
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 16:17
yahudilerin yaptığı ve mercedes gibi konforlu rahat olduğu için diyorlar olsa gerek.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 18:37
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: erhanomer erhanomer Yazdı:

Algida dolabında Sırıtma Ankara ya gelınce ısmarlarım sana Göz Kırpma

hocam bırakın algidayı yaw gelin size BAFRA DONDURMASI yedirimde ağzınız tatlansın....Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 18:38
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

NoReply gereken sövüm işlemi gerçekleşmiştir.kendisine ve ailesine sabır diliyorum

Thumbs Up
Yukarı Dön
trigger Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ekim - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı trigger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 22:44
şu siteyi bir inceleyin fikir verebilir.

bir de bizim milletimiz her ürünü kolayca harcar, önemli olan gerçek değil onların sağdan soldan duyduklarıdır, kimse üzerine alınmasın ama...
bizde mitsubishi alınmaz, nissan satılmaz, citroene binilmez, peugeot dökülür. 
ama şahinin her zaman gideri olur.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 08:19
Orjinalini yazan: afaruk307 afaruk307 Yazdı:

Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

NoReply gereken sövüm işlemi gerçekleşmiştir.kendisine ve ailesine sabır diliyorum

Thumbs Up

Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Arkadaşlar Lütfen Birbirimizi Yanlış Anlamayalım...
Noreply Denen Üye Sitedeki Üyelerimize Kötü Hakaret ve Konuya Gereken Saygıyı Göstermediği İçin Siteden Atılmış  Hakaret ve Küfür İçerikli Mesajları Silinmiştir.
O Yüzdende Sayın Ali Suat Kardeşimiz Konuyu Yanlış Değerlendirmiştir...
Aslında PUGTİ Kardeşimin O Şahısa Sövmesi Çok Doğal Çünkü Noreply Denen Üye Yaptığı Hakaretler ve Küfürler Yutulması Cinsten Değildi...
Problem Çözülmüştür... Konu Biraz Kirlenmiş Olabilir.
Ama Peugeot Fun Club Ailesinin Kalbi Her Zaman Temizdir...

Kufur etmek hic bir sekilde ve hic bir durumda dogru degildir ve tasvip edilemez. Size bir kisi kufur etmis olsa dahi sizin ona kufur ile cevap vermeniz, sizin o kisiyle aranizda hic bir fark olmadigini gosterir. Kaldi ki forumda ust duzeyde olan, sorumluluklari olan kisilerin forumdakilere ve ileride bu forumu okuyacak olan kisilere ornek olmalari gerektigi yerde kufuru savunduklarina uzulerek sahit olmaktayim. Sn. AlbaYDemircaN'in "...O Şahısa Sövmesi Çok Doğal " sozlerini kullanmasi temsilcilige, yoneticilige yakismadi. Kaldi ki forumda dillerden hic eksik olmayan aile, kardeslik kelimeleri ile kufur kelimesi hic bagdasmiyor. Bir tarafta biz aileyiz, kardesiz diyen insanlarin kufuru kullanmalari, ozellikle bunu alanen boyle bir topluma acik forumda dile getirmelerinin ne kardeslikle ne de aile kavramiyla uzaktan yakindan bir alakasi yoktur. Kaldi ki boyle birseyin baska kisiler tarafindan savunulmasi ise isin ayri bir uzucu boyutudur.

Keske bu aktardigim sozleri sizlere soyleyen ben olmasaydim. Inanin ki bundan sahsim adina cok uzuntu duyuyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2011 Saat 08:24
hocam küfür bizde etmek istemiyoruz ama refleks olmuş---bunu şahsınıza alınmyın lütfen takılıyorum sadece dediklerinize sonuna kadar katılıyorum fakat oluyor arada bir mazur görün Ağlama
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Eksantrik zincir problemi hk. son mesaja git 244 0 Bastro12
konu icon 207 Gt 1.6Thp almayı düşünüyorum yardım lütfen son mesaja git 444 0 KaannHS
konu icon LPG'de iken stop etme ve kafasına göre calısmama son mesaja git 518 1 BarlasEmirhan
konu icon Yeni 2008 GT kronik fren sistemi hatası son mesaja git 443 0 Yzcn
konu icon 308 rt4 multimedya hdd arızası son mesaja git 486 0 Emre.ern
konu icon Dörtlüler kendi kendine yanıyor (206, 2000 Model,) son mesaja git 866 0 Celalcevik
konu icon 1kendi kendine dörtlüler yanması 1,4 benzinli 206 son mesaja git 6727 11 Celalcevik
konu icon selam arkadaslar son mesaja git 2 0 DezXz
konu icon 307 imobilizer 1320 beyin beslemesi son mesaja git 1209 0 tolgatumer
konu icon UZUN FAR KISA FAR SORUNU UZUN FARA HİÇ GEÇMİYOR. son mesaja git 714 0 tecilla
konu icon Fan beyni nerede son mesaja git 6835 5 FERZETE34
konu icon Hızlanma Problemi son mesaja git 8300 1 Evo301
konu icon Peugeot 206 1.4 xr 2000 model arabam var son mesaja git 2522 0 Muhammet Safa07
konu icon BENZİN VE ATEŞLEME ROLESİ son mesaja git 3417 2 Emirhno6
konu icon 1.4 dizel rolanti de klima devrete girip cikma son mesaja git 310 0 heavyburak26
konu icon Bagaj açılmıyor son mesaja git 4054 0 206cc57
konu icon Rifter Gt 2025 tavan lambası son mesaja git 3678 0 Fero13
konu icon 208/207/301 arasinda kaldim son mesaja git 13761 1 aliysnm
konu icon Peugeot 207 Eng Man system Faulty son mesaja git 3567 2 Oğuzhan207
konu icon ENG man system faulty - Hatası (Resimli) son mesaja git 22313 17 Oğuzhan207
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 KASıM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
BarlasEmirhan 2
Celalcevik 2
KaannHS 1
heavyburak26 1
Bastro12 1
Sarı37 1
Emirhno6 1
Muhammet Safa07 1
Evo301 1
FERZETE34 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English