![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2011 Saat 21:24 |
Selam arkadaşlar kendim aracıma detaylı iç temizlik yapmak istiyorum aracımın hem kumaş koltukları hemde tavanı baya bir temizlik istiyor.İnternetten araştırdım fakat tam aradığımı bulamadım.Kendi aracına temizlik yapanlardan yardım bekliyorum.
1-Kumaş ve koltuk kısımlar için hangi malzeme kullanılmalıdır?(Temizlik maddesinin marka ve modelini verirseniz sevinirim.) 2- Tavan temizliği için ayrı bir malzeme var mıdır? Yoksa koltuklar için kullanılan malzeme tavanada uygulanabilir mi? 3-Ön göğüste ve aracın belirli kısımlarında olan plastik kısımlar için hangi marka temizleyici önerirsiniz? Sorularımı yanıtlayanlara şimdiden teşekkürler..
|
|
Peugeot 206 X-Design Alp Beyazı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
Merhaba,
Asagidaki linkte bu konu tartisildi. Guzel bilgiler oldugunu dusunuyorum hatta uygulamayi yapanlardan biri de bizzat benim. Basligi bastan sona kadar okumanizi tavsiye ediyorum. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15499&title=ara-ii-tavan-temizlii |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() |
LOC (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
aslan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() |
koliva teşekkürler aramıştım konuyu ama bulamamıştım.kilitlenebilir.
Düzenleyen aslan206 - 29 Haziran 2011 Saat 00:07 |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
biliyorum bu ürünü işe yarıyor mu araç temizliğinde bir deneyelim :)
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
yarıyor yarıyor merak etme ben kullanıyorum faydası çok. ama bezle değil tül ile sil koltukları tamammı
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() |
tül sert olduğu için koltuk kumaşını sürtünme sonucu deforme etmiyormu,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
hayır etmiyor. eskiden annelerimizde koltukları silerken tül kullanırdı hatırlamazmısın?
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
Istegi uzere kilitlenmistir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |