![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 Saat 10:30 |
Istegi uzere kilitlenmistir. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
hayır etmiyor. eskiden annelerimizde koltukları silerken tül kullanırdı hatırlamazmısın?
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() |
tül sert olduğu için koltuk kumaşını sürtünme sonucu deforme etmiyormu,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
yarıyor yarıyor merak etme ben kullanıyorum faydası çok. ama bezle değil tül ile sil koltukları tamammı
![]() |
|
![]() |
|
aslan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() |
biliyorum bu ürünü işe yarıyor mu araç temizliğinde bir deneyelim :)
|
|
Peugeot 206 X-Design Alp Beyazı
|
|
![]() |
|
aslan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() |
koliva teşekkürler aramıştım konuyu ama bulamamıştım.kilitlenebilir.
Düzenleyen aslan206 - 29 Haziran 2011 Saat 00:07 |
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() |
LOC (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
Merhaba,
Asagidaki linkte bu konu tartisildi. Guzel bilgiler oldugunu dusunuyorum hatta uygulamayi yapanlardan biri de bizzat benim. Basligi bastan sona kadar okumanizi tavsiye ediyorum. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15499&title=ara-ii-tavan-temizlii |
|
![]() |
|
![]() |
Selam arkadaşlar kendim aracıma detaylı iç temizlik yapmak istiyorum aracımın hem kumaş koltukları hemde tavanı baya bir temizlik istiyor.İnternetten araştırdım fakat tam aradığımı bulamadım.Kendi aracına temizlik yapanlardan yardım bekliyorum.
1-Kumaş ve koltuk kısımlar için hangi malzeme kullanılmalıdır?(Temizlik maddesinin marka ve modelini verirseniz sevinirim.) 2- Tavan temizliği için ayrı bir malzeme var mıdır? Yoksa koltuklar için kullanılan malzeme tavanada uygulanabilir mi? 3-Ön göğüste ve aracın belirli kısımlarında olan plastik kısımlar için hangi marka temizleyici önerirsiniz? Sorularımı yanıtlayanlara şimdiden teşekkürler..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |