![]() |
|
LPG kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2011 Saat 19:23 |
Arkadaşımızın arabası GTI değilse ne olacak abi? ![]() "git baktırt" yazarken aceleden yanlış yazılmış, dikkatimi çekti. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde hareketli arabalarda o hissedilen ekzozdan çıkanın kokusudur. Gazın markasını değiştirip halletmiştim ben. |
|
![]() |
|
O durum karburatorlu tıp kıtlerde olabılıyordu. Esasında onunda olmaması lazım... Duzgun takılırsa olmaz
|
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
BAzen ilk çalıştırmada olur nedeni ni bilmiyorum ama genelde eski arabalarda çok olur ama gideerken koku gelmesi sakat iş aman dikkat
|
|
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
|
![]() |
|
Merak etme gunesten alev almaz sende amma yaptın heeeee
![]() ![]() ![]() Ayrıca kapalı devre bır sıstemde kacak olması normal degıl. Dıger araclardan senın hıssettıgın kokular egzoz kosuda olabılır. Insallah senınkınde de egzoz kokusudur. Alınan gazlada alakalı olabılır... Yıllardır gaz kullanırım bugune kadar hıc basıma gelmedı Düzenleyen CeCoLi - 30 Haziran 2011 Saat 08:48 |
|
![]() |
|
roterio ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Ya çok korktum arkadaşlar. Ben sanırdımki her araçtan biraz gelir. Çünkü lpg li araç falan geçince yanımdan bazen duyardım koku. Hiç mi duyulmaması lazım. Benim de her zaman koku gelmiyo gibi. yani gaza falan çok basınca mı acaba diye düşündüm. cumartesiden önce gidemem baktırmaya inşallah o zamana kadar bi sorun olmaz. ateşle falan yaklaşmıyorum ama araç güneşte duruyor sonuçta.
|
|
![]() |
|
Değişik bir öneri;eski aracımda (1999 model,1.4 palio) başıma gelmişti. Araçta gaz kokusu vardı. Usta dedektörle kontrol etti birşey bulamadı. Gaz aldığın yeri değiştir. Farklı bir gaz al dedi. Değiştirdim ve koku kesildi. Ama neden oldu açıklamasını bilmiyorum. Eğer kontrollerde birşey çıkmazsa gaz aldığın yeri değiştir derim.
|
|
![]() |
|
lpg yi taktırdıktan sonra sızdırmazlık raporu alırken bakmadılarmı?
|
|
![]() |
|
aman ateşle yaklaşma sigara falan uzak dur Allah Muhafaza derhal servise
|
|
![]() |
|
normal bısey degıl tupu taktırdıgınız yere bı gosterın
|
|
![]() |
|
Perıyodık bakımlarda bu kacak kontrolude devamlı olarak yapılmalıdır...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet kaçak vardır hemen takan yere gidin,
bende ilk çalıştırmada koku alıyordum map diye biyerdeki kelepçeden kaçırıyormuş sıktılar geçti,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
aynen abi bu işin şakası yok ..allah göstermsin acilen gti baktırt...
|
|
![]() |
|
Normal bir durum değil acilen aracınızı benzine alın ve montaj yaptırdığınız yerin yolunu tutun. Kaçak vardır Allah esirgesin.
|
|
![]() |
|
roterio ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar BRC marka lpg taktırdım ancak arabayla giderken lpg kokusu geliyor burnuma. belli bir miktar gelmesi normal mi? yoksa sızdırıyor mu emin olamadım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |