|
206 Sisli Ön Tampon |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2011 Saat 13:36 |
Arkadaşlar merhaba,
2005 model Beyaz X-Design 206'm için sisli ön tampon arıyorum.Temiz çıkma elinde olan varsa yardımını bekliyorum.Öncelikli tercihim aynı renk olması. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok mu satan ? :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Admin'imiz Gökhan satıyordu, hem de beyaz. :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler,çıtalarla ilgili görüşmüştük,hemen irtibata geçiyorum :)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maalesef geçen hafta eskişehirden gelip aldılar. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende gidip onlardan mı alsam ne yapsam :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok artık .. allah iyiliğini versin emi inşallah en kısa zamanda bulursun dostum.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ama yaa EyvAllah dostum,inşAllah bulurum,aslında varda iyi paralar istiyorlar yani çıkmasına bile.. neyse kader kısmet,düşer elbet bir yerden 3 yıldır evde bekleyen uzaktan kumandalı sislerimi takmak istiyorum artık
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3 yılmı abi sende peygamber sabrı varmış ben kendimi yerdim ..minimum 3 ay dayanırdım heralde takmak için
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi naparsın o zaman araba alıcaz diye abim yurtdışından getirmişti ses sistemi ile birlikte,kısmet olmadı alamadık,geçen sene ilk arabam şahindi,hiç heba edemem dedim şimdi aldık 206'yı,duramıyorum,dayanamıyorum zaten 1 ay ayrı kalıcam,babamlar memlekete gidiyor
|
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biraz vaktin varsa kesme zımparalama işlerine elin yatkınsa yeni tampon almadan kendin halledebilirsin . tamponu sökünce sisler için ayak ve oval sis lambası ölçülerinde çizgi ile belirtilmiş. ben matkap falçata ve zımpara ile yaptım ama sonradan kaportacı arkadaşta gördüm ince ağızlı degobaj makinesi var hava ile çalışan o işini çok daha iyi görür. tabi benim anlattığım biraz zahmetli ama bedava. imkanın varsa gti yada 206 sedan tamponu almanı tavsiye ederim.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilgi için teşekkür ederim,eğer boş vakit bulursam mutlaka bakarım ona ya da ustamdan yardım alarak yapabilirim diye düşünüyorum.Değişik bir tampon var,heralde RC tamponu diye geçiyor,tam bilmiyorum şu an araştırma durumundayım ama tavsiyelerinizi dikkate alacağım,çok teşekkürler yardımınız için. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GTI Tamponumu İstiyorsun Yoksa
Normal Sisli 206 Tamponumu Arıyorsun... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aradaki farkı bulursam söyleyeceğim birşey Albay'ım ama standart sisli de olur,gti tahminimce pahalı olur..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Standart Sisli 206 Tamponu Sıfırı 73 TL...
GTI Tamponu Yan Sanayi Sıfır 280 TL |
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi ben bu gti tamponunun bu resimdeki tip ızgarasından arıyorum. yani eski tip gti ızgara arıyorum elinde olan varsa alıcam
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Albay hocam öncelikle teşekkür ederim emeğin ve yardımın için.GTI bambaşka bir hava katıyor belli,eğer çıkma bulabilirsem gti düşünürüm,bulamazsak artık normal takılacağız
Normal ya da gti elinde olan yazarsa sevinirim arkadaşlar,abiler,kardeşler.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sahibindende Temiz Bir Tane GTI Tamponu Var Gri Renkte...
Fiyatıda 140 TL Uygun Geldi Bana Sende Bir Araştır Bence.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hemen başlıyorum araştırmaya,teşekkür ederim yardımın için :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İmkanın Varsa GTI Tamponundan Başkasını Takma Derim...
Beyaz 206 lara Çok Yakışıyor. Bendede Önceden Normal Tip Tampon Vardı... Düzenleyen AlbaYDemircaN - 28 Haziran 2011 Saat 12:48 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |