![]() |
|
Bu jantlardan hangisi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 20:26 |
||
arkdşlar meraba uzun zamandırda giremiyodum sizlere yine işimiz düştü
![]() |
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
![]() |
|||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
en full olanını alacaksan 508 al o kadar para veriyorsun arabanın içinde bir renkli ekran olsun :)
açıkcası ben 2 markayada güvenemiyorum 2side masraf açan araba markaları o kadar para veriyorum diyorsan 2008 c180 al dalgana bak. :)
|
|||
![]() |
|||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
||
vala kardeş 508 hakkında pek bilgim yok ama insigna harika bi araç ve piyasası da hiç fena değil istedimi satar 508 alır.insigna sürdüm biliyorum yol tutuş komfor felan 4 4lük.
|
|||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
insignia 1.6 benzinli motor araca yetersiz kalıyormuş. 508 tavsiye ederim. |
|||
![]() |
|||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
180 BG mi ? |
|||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||
![]() |
|||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
||
|
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
![]() |
|||
||
Insignia 1495kg boş ağırlığı olan bir araç. Ben insignia kullanan birisinden duydum, Turbo olanını tavsiye etti. |
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
insignia yada passat cc diyorum ikiside mukemmel araclar 508 e gelince sifir aracta problem hasayanlara sahit olduk olmaz deyil olur ama buna birde peugeot bayileri ve peugeot turkiye nin ilgisizligi eklenince 508i ikinci plana itiyor
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
pessimisive ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pessimisive
||
mercedes c180 sahibi olmak için müthiş fırsatlar olduğu söyleniyor. 38.000 euro ile sahip olabilirsiniz falan diye okumuştum. hayır anlamadığım insignia cosmo nb modelinin 138 bin lira olma sebebi nedir yani? mercedes c180 dururken insignia'ya binen adamda problem vardır, eminim.
|
|||
ne kadar az isterseniz o kadar çok alırsınız.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
+1
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
arıca 508 yeni çktığı için eksileri olacaktır, her yeni araçda eksiler oluyor daha sonra düzeltiliyor yada makyajlanarak sıkıntıları hallediliyor. bu yüzden karamsar olabilirsin.
insigna kullanan bir arkadaşım da kasanın çok ağır olduğunu motorun yetmediğini, bunu takiben yakıtın çok yüksek olduğundan şikayetçiydi.
beygir konusuna gelince istersen 500 hp al farketmez artık yer yere hız denetleme sistemleri geliyor 70'i geçemeyecez o yüzden beygire çok takılma (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
+1 |
|||
![]() |
|||
sinanergin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinanergin
||
508 gördüm geçen gün. tipi hiç hoşuma gitmedi.insignia nın daha bi ağırlığı var gibi geldi bana.
|
|||
![]() |
|||
scuderia ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Marmaris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
||
mazda 6...
|
|||
![]() |
|||
||
bizim bi arkadaşta var insigna çok ememnun değil hatta hep kapısının önünde çok yakıyo diye binemiyo bile ne anladım o işten! ikiside aynı araç full alınıcaksak al bi c180 kafan ağrımasın
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |