![]() |
|
Hangi Jant??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 20:11 |
|
benim 206 Gti jant takımım var tertemiz :) bu jantlarla değiştirsem mi arkadaşlar? Bostancıda continental bayisinde gördüm 15 inc 600TL istiyor takımına?
Hangisi??? ![]() ![]() |
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
Stock ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Konum: Altaylar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tabiki gti jantlari.
|
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
bence racing tabi zevk meselesi
|
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
diger jantlar daha hos gibi
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
kadir emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2011 Konum: istanbul/göztep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadir emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bence racıng on numara olur satarsan gtı jantlarına talibim
![]() |
||
34 NIL 17
2000 1.6 XS Safir Mavi |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Ben Normaldede GTI Jantını Sevmem Ama Yukardaki Janttan Çok Daha Güzel Yakışacağına Eminim... Yinede Tercih Senin..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bende bıraz degısıklıkten yanayım. GTI jantları zaten aracta guzel duruyor. Fakat dıger jantlar yıne 5 kollu ve kırmızı cemberlı olması hosuma gıttı... |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
uzakdogu malı jantları kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ne varsa orjinalde var. Orjinalden şaşma derim.
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
arkasında taiwan malı olduğu yazıyordu ? orjinalden şaşmama konusunda haklısın aslında :) |
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
ben de koyu krom rengi ve çemberdeki kırmızılık benim aracıma gider diye düşündüm ondan :) aslında 14" jant bakmaya gitmiştim :) bu racingler gibi 14 jant bulabilir miyiz?
|
||
Fatih Eren (1983)
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
can taşıyorsun bence hiç değiştirme. Orjinali onlardan 10 kat daha iyidir. |
||
![]() |
||
|
olabilir tabi neden olmasın değiştirmeye karar verirsem siteye ilan koyarım tabi ki haberin olur :) erdal da istiyor zaten ısrarla :)
|
||
Fatih Eren (1983)
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |