Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2000 km öncesi ve sonrası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2000 km öncesi ve sonrası

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 12:41
Geçen hafta perşembe akşamı aracı güzelce yıkatıp kapının önüne parkettim malum sabah yola çıkacağım.Sabah elimizde bavullarla neşeli bir şekilde aşağı indik ancak hayvanın bşr tanesi yüzünden neşemiz biraz kurağımızda kaldı.İnsan kılıklı bir hayvancağız arabayı parlak görünce herhalde hayvanlık içgüdüleri depreşipSinirli arka kapıyı bir güzel çizmiş sonrada bakmış iyi çizilmemiş arka çamurluğun boyasını kazımış.Neyse ya sabır diyip düştük yollara.İstanbuldan samsun dönüşüne kadar yol otoban 170i gördümGülme.Sonrası ise rezalet tosyaya kadar duble yol çalışması yüzünden kimi yerde 40 km hızla gittik.Buna rağmen 550km yolu 5 saatte gittim.Samsun çıkışından çıktıktan sonra ismetpaşa bölgesinden ciddi bir kaza tehlikesi atlattık.Uzun yola çıkan herkes dikktli olsun yollarda doğru dürüst tabela uyarıcı işaret yok.İsmetpaşa bölgesinde duble yol çalışması malum ve yol tırmanışlı.Yolun soldan geliş kısmı kot farkı yüzünden sağ şeritten yaklaşık 5-6 mtre yukarda ve herhangi bir uyarcı işaret olmadığı için orayı işliyor zannediyorsunuz.Bende gayet sola doğru tırmanışta 2 şeridi de gidiş zannedip tırı soladım.Sollamam bitti ve daaaaaat diye bir tır kornası tam karşımda bir tırConfused hiç abartısız 2 mt farkla sağa kırıp gazladım,meğerse yol gidiş gelişmiş.Tabi elim ayağım boşaldı bir an.Buna benzer çok fazla durumla karşılaştım herhangi bir yol işaretinin olmadı yerlerle aman dikkat edin.
Salı sabahıda tosya çankırı ankara üzerinden izmir gümüldüre geçtim 900 küsür km 14 saat sürdü.Canım çıktıConfused 3 yerde mola verip 1er saat dinlendim tabi birazda öğle sıcağını falan yediğim için böyle oldu.Samsun yada tosya yönünden çankırı üzerinden ankaraya kadar yol çok kötü felaket sarsılıyorsunuz ve buna bağlı olarakta mecbur yavaş gidiyorsunuz hatta öyle bir yere denk geldim ki yolun 2 kısmı birden oyulmuş ortada tümsek yani tepe altımı vurarak geçtim Allah tan karter koruma var.
3. kısım izmirden  istnabula dönüş zamanı.Gümüldürden izmire kadar yaklaşık 80 km yol gittik ve asfalt erimiş durumdaydısanki yola su dökülmüş gibi görüntü var ama bu durumda tehlikeliydi çünkü araç kayıyor.İzmirden istanbula yaklaşık 700 küsür km.Yol gayet güzeldi bursada durup güzelce karnımızı doyurduk ve oradanda gazlayarak yaklaşık 9-9bçk saatte istanbula ulaştık.Bu arada manisadan sonra bursaya kadarda duble yol çalışmaları yer yer devam ediyor sonrasında ise yol gayet güzeldi.
Neyse birazcık yollardan da haber vermiş oldum.Uzun yola çıkacak herkes aman dikkatli olun türkiye yolarının neredeyse tamamı yeniden yapılıyor heryerde yer yer çalışmalara var farınız açık olsun.Dikkatli olun.Allah a emanet olun.Bu arada bu kadar yolu izmir istanbul arası full klima açık 2 depo ile yaptım.Pejoma maşallah diyeyim bugünde güzelce yıkamaya götüreceğim pejomu.


Düzenleyen Bahadır32 - 26 Haziran 2011 Saat 12:43
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6284 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 137 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 451 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 365 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107520 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1605 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3229 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9764 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8955 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1074 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1129 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1673 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55593 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1425 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2517 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 283 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2785 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 573 0 Ozgur30
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English