![]() |
|
2000 km öncesi ve sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçen hafta perşembe akşamı aracı güzelce yıkatıp kapının önüne parkettim malum sabah yola çıkacağım.Sabah elimizde bavullarla neşeli bir şekilde aşağı indik ancak hayvanın bşr tanesi yüzünden neşemiz biraz kurağımızda kaldı.İnsan kılıklı bir hayvancağız arabayı parlak görünce herhalde hayvanlık içgüdüleri depreşip
![]() ![]() ![]() Salı sabahıda tosya çankırı ankara üzerinden izmir gümüldüre geçtim 900 küsür km 14 saat sürdü.Canım çıktı ![]() 3. kısım izmirden istnabula dönüş zamanı.Gümüldürden izmire kadar yaklaşık 80 km yol gittik ve asfalt erimiş durumdaydısanki yola su dökülmüş gibi görüntü var ama bu durumda tehlikeliydi çünkü araç kayıyor.İzmirden istanbula yaklaşık 700 küsür km.Yol gayet güzeldi bursada durup güzelce karnımızı doyurduk ve oradanda gazlayarak yaklaşık 9-9bçk saatte istanbula ulaştık.Bu arada manisadan sonra bursaya kadarda duble yol çalışmaları yer yer devam ediyor sonrasında ise yol gayet güzeldi. Neyse birazcık yollardan da haber vermiş oldum.Uzun yola çıkacak herkes aman dikkatli olun türkiye yolarının neredeyse tamamı yeniden yapılıyor heryerde yer yer çalışmalara var farınız açık olsun.Dikkatli olun.Allah a emanet olun.Bu arada bu kadar yolu izmir istanbul arası full klima açık 2 depo ile yaptım.Pejoma maşallah diyeyim bugünde güzelce yıkamaya götüreceğim pejomu.
Düzenleyen Bahadır32 - 26 Haziran 2011 Saat 12:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |