|
aynayi kirmislar |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2011 Saat 23:44 |
|||
dun gece benim 206 nin sol aynasini kirmislar hanim alisveristen gelince garaja koymaya usenmis binanin girisine park etmis (ikide bir basimin etini yerdi garaja koy arabayi diye kendisi ilk koyusta bu oldu) allahtan kapali guvenlikli site. arabayla carpmaya benzemiyor kasitli kirilmisa benziyor kesin komsulardan biri bi yakalarsam hic sansi yok tarkan gibi opucem
bu arada bu aynalarin fiyatindan haberi olan varmi parlak siyah gti-rc aynasi By mustafacerci at 2011-06-25 By mustafacerci at 2011-06-25 |
||||
|
||||
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Çok geçmiş olsun.
|
||||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Gecmis olsun.
Yasadiginiz yer Turk mahallesi gibi bir yer mi? |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
oncelıkle gecmıs olsun sukur kucuk bısey sol dıkız aynası manuel olanlar 40 yada 50 tl dıe bılıyorum ama elektrıklıler bıraz farkeder 100 veya ustu olabılır Düzenleyen ahmetsemiz - 25 Haziran 2011 Saat 23:49 |
||||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
geçmiş olsun böyle yaratıklar her ülkede var.
|
||||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
sagol kanka
tskler turk mahallesine uzak sayilmaz burda turklerden degil arablardan korkucan araplarin yaninda turkler melek ama kapali site herkezin kendine ait park yeri ve garaji var hanimda ilk defa park yerine birakmak yerine binanin onuna kaldirima birakmis ya cememiyen konsunun biri yada cocuk isi
elektirikli 100-150tl ise iyi bantlayip izne kadar ole idere edeyim tskler |
||||
|
||||
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
kalbin kırılmasın dostum gecmiş olsun vardır bundada bi hayır
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
rıca ederım yanlıs bılgı vermek ıstemem ama 50 tl manuel olan sa 100 150 arası elektrıklının olma sansı var
|
||||
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
sagol aynen dedigin gibi yer yerde var
sagol bende oyle diyorum vardir bundada bi hayir |
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Gecmıs olsun. Insallah tekrarını yasamazsın. Bana kalırsa bısıklet vs carpmıs olabılır. Veya bır el arabası bebek arabası gıbı brısey vs ...
Yansanayı olarak elektrıklısı 100 vardır... Orjınalıde 200 cıvarı olabılır. Cunku motorlu kapanan orjınaller 350 gıbı bılıyorum...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Geçmiş olsun. Senin ayna gitmiş benim camı çatlatmışlar. Tam sensörlerin üst kısmından. Camcıya gittim cam fiyatlarını öğreneyim diye yan sanayii 600 falandır orjinali ne sen sor ne ben söyleyem dedi ben de sormadım. Camın ilerleyen çatlağının önünü çizdi. Bir zaman idare eder dedi. İki ayaklı sığır mı arıyorsun bir sürü. Ne oluyor da yapıyorlar bu tip işleri anlamıyorum. |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Geçmiş olsun benimde aracımı geçen hafta bazı hayvanlar arka kapıyı komple çizmişler.
|
||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |