|
406 hdi 2.vites problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
statistican
1. Vites 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2011 Saat 10:13 |
Arkadaşlar benim 2000 doğumlu mavi aslanım 2.vitese geçişte sorun yaşıyor ,bazen geçemiyor cızırtı yapıyo tekrar debriyajı sonuna kadar basıp geçiriyorum ,bazen takılıyor sanırım,sorun nedendir? ,baskı balatayla yırtarmıyız,yoksa şanzıman başımıza bela olurmu
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğer tahmin ettiğim şey çıkarsa çok daha ucuza patlar,vites kolundan şanzımana giden çelik halatlar var bunlar genelde bir süre sonra pres yerlerinden kaçırma yapıyor ve vites geçişlerinde sıkıntı yaratıyor.bu halatıda bir kontrol ettirin derim,ama tabi bunun dışında dediğiniz gibi baskı balatada çok önemli zamanı geldiyse değişmeli, 406 lar da baskı balata sona doğru geldiğinde aracın performansında da düşme görülür.
|
|
statistican
1. Vites 15 - Şubat - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2011 Konum: /38/34 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı statistican
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
teşekkürler hocam inşallah tel ile kurtarrız,performans kaybı var araçta sıcaktan diye düşünüyodum ama baskı balatanın da zamanı geldi sanırım artık....
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
baskı balatadan olsa bütün viteslerin geçişlerinde sıkıntı olacağını düşünüyorum.
mimit'in dediği çok daha mantıklı. şanzıman yağınıda konrtol ettirmenizi tavsiye ederim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |