![]() |
|
motor arıza ışığı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 18:24 |
arkdaşlar geçen gün boğaz kelebeğini temizlettim dünde lpg kalibrasyonu yaptırdım. bunlar sonucunda motor arıza lambası söndü kendi kendine şaka gibi normal mi ?
![]() |
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hep sorun mu paylaşalım bak arabaya bakınca sorunlar kayboluyo :)
Düzenleyen tilbe307 - 24 Haziran 2011 Saat 18:25 |
|
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
inş tekrar gaz aldıgında yada bıraz sürdükten sonra tekrar yanmaz bnm eskı aracta öle oluyodu
|
|
![]() |
|
önceden yanmıştı zaten sürekli antipolition fault hatası veriyordu kendi kendine söndü anlamadım
|
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence normal.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence normal ıns daha yapmaz dıe umıt edelım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arkadaslar ayarlar duzgun olursa arıza ısıgı yanmaz. Cok konuda bunu soyledım tekrar soylemıs olalım...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi arkadaşın ayarının düzgün olduğunu zamanla oluşan kurumlardan dolayı hava yakıt karışım oranının değiştiğini ve ışığının yandığını, temizlettiğinde de eski haline geldiği için söndüğünü düşünüyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |