![]() |
|
ilk kalkışta titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 16:12 |
öncelikle herkeze selam
aracım 2005 model307 1.4 xr 16V araç sabahları yani motor soğukken kalkışta titreme yapıyor sanki motor kulaklarından kaynaklanıyormuş gibi tahminimce debriajda sıkıntı var vitese geçişlerde de sorun yaşıyorum bilhassa geride sizce neden kaynaklanır.. Bu arada aracı çok düşük devirde kaldırırsam sıkıntı olmuyor ..
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 24 Haziran 2011 Saat 16:18 |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
buna benzer bir sorun bendede vardı motor kulağından kaynaklanıyormuş. yüksek vites düşük devirde de aynı sıkıntı oluyor mu?
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaman zaman ama aykırı değil normal olara düşük devir kullandığında oluşan titreme büyük bir vuruntu olmuyor yüksek devirli (5-6) kullaanımda da sıkıntı olmadı açıkçası
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lifte kaldırtıp bir motor kuılaklarına baktır derim, alt yada üst bazen kauçuk kısım kopmuş olabiliyor çatlıyabiliyor. |
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
ilk başta benzine yordum fullden alınıyordu benzin acaba gaz kelebeğini temizleteyimmi dedim sonra zaman zaman vites geçişlerinde sıkıntı olunca bilhassa 1 den 2 ye debriaja yordum açıkçası..
|
|
![]() |
|
akşam bir baktırayım sanayide..
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
benım bıldıgım kalkısta tıtremeyı volantta yapar.
|
|
![]() |
|
aklıma gelmedi değil ama araç soğukken yapması volant seçeneğini eledi gibi yada ben kabul etmek istemiyorum sanırım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |