![]() |
|
Ön panel gölgelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2011 Saat 17:42 |
Arkadaşlar bu devir saatinn ibresi 6000 de sürekli takılıyor bende bi söküp bakmak istiyorum acaba içine bi şeymi kaçtı diye nasıl sökebilirim dillerinden kurtardıımda çeksem gelirmi ? ve Bu sağ kapının cam motoruna erişmem lazım ordaki pantizotu nasıl sökebilirim en acilinden yardımcı olursanız memnun kalırım...
Düzenleyen deamod - 22 Haziran 2011 Saat 17:44 |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yahu arkadaşım darılma dediğime ama toplam yazdığın 52 mesajın 40 ı arabanın sorunları ile alakalı. Sen çok kötü bir rabaya mı düştün, yoksa araban sen de mi bu hale geldi.
|
|
![]() |
|
Evet hocam lütfen darılma yanlış anlamada bu olayda benim ilgimi çekti yaoww :(
neden bu kadar çok sık sorun yaratıyo aracın :(
|
|
![]() |
|
bence okadar çok herşeye takılı kalma dostum kurcaladıkça işin içinden çıkamazsın gibime geliyor. kapılar sökmek basit iş forumda biraz araştır ama gösterge ile ilgili birşey diyemicem servise gitmeni öneririm sadece
saygılar |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kasketi soruyorsan çekince gelir zaten
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Hocam ucuz olsun derken astarı yüzünden pahalıya geldi hani ama yazdığım sorunlarda ole çok büyük sorunlar deyil hep arabanın elektironiki hani ufak tefek şeyler ve merak ettiğim bazı konularda oluyor ve çözüm aramaya çalışıyorum
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gostergenın ustundekı ceksen gelır kardesım kapıyı sökmek ıcın ıse vıdaları sök sonra cek kendıne gelır oda ama klipslerı kırılır buyuk ıhtımal yenısıyle degıstırırsın artık sende ben gıbı bıraz meraklısın sanırım:))) sorun illaki olur ya olmasada söktüm gerçi ben ama :d neyse :d dedıgım seyler umarım ısını gorur
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Çok saol kardeşim halledicez artık bi şekilde
|
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
deamod kardeş bende cok uğraştım gözüme takılan yerlerini hallettim ama arkadaşların dediyi gibi bitmiyor ardı arkası gelmiyor bu arabalar sıkıntılı parcası pahalı ben tamamiyle takıntılıyım varsa bir sorun hemen yaptırmam lazım yoksa icim icimi yiyor buna ragmen bitiremedim
![]() |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
dostum bak kaş yaparken göz çıkarırsın dikkat et narin araç bunlar. kapıyı sökersin segman ister. göstergeyi sökersin tablasının ayakları kırılır.. yaparım dediğin şeyleri çok kurcalama benden sana tavsiye
|
|
![]() |
|
Walla Bi şekilde oyle yada boyle oluyor yaw orasını kırınca japon olsun silikon olsun bi şekilde gidiyo :D bu arada orhangazideyim bi aralar görüşelim Kenan usta
|
|
|
![]() |
|
görüşelim dostum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |