|
vites topuzu nasıl sökülüyor? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 15:48 |
|
arkadaşlar 308 in vites topuzunun nasıl söküldüğü hakkında bir bilgisi olan var mı?
|
||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206'nın vites topuzunu boru anahtarıyla bile çıkartamamıştım, döşemeciye sordum vites koluyla beraber söküyoruz dedi. En sonunda taşlama makinesiyle keserek çıkartmıştım.
|
||
206 Quik
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 nın kini anlatayım sanırım aynısıdır.
Körügünü alttaki plastik gecme cercevesiyle beraber cıkardıktan sonra sağ tarafa dogru yukarı ceke ceke cevireceksin. Bu sayede rahatlıkla çıkarırsın ve alttaki plastigi kırmadan çıkarmanın tek yöntemi bu. |
||
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yazmayı unuttuğum bir nokta olmuş araç otomatik vites.ama sanırım aynı yöntem geçerli olacaktır.eğer olursa.
|
||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
işi bilenin farkı işte, ama üstad benim bir sorum olacak, ben boru anahtarıyla bile döndürememiştim 206'nın topuzunu, sen neyle çevirdin? |
||
206 Quik
|
||
d3n1s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
otomatikse git servise orada söksünler, en azından yanlış bir şey yaparlarsa muhatabın olur |
||
206 Quik
|
||
mimitt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vitesin altındaki krom kaplı bölgeye güneş geldiğinde zaman zaman göz alıyor bunu önlemek için,bu bölgeyi karbon folyo ile kaplamayı planlıyorum,şuan okul için zonguldaktayım servis ereğlide bu iş şimdilik yatar :) ankaraya geldiğimde servisle evin arası daha yakın olacak orada yaparız.
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
elimle yarım tura yakın yukarı dogru cekerek cevire cevire cıkarıyorsun. |
||
mimitt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben bir deneyip geliyorum.... :9
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
306 içinde aynımı bu olay ???
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynıdır. 206 ile 306 vites topuzu sistemi aynı bildigim kadarıyla. |
||
mimitt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
308 de aynı değil sanırım,bir şeyleri çatlattım sanırım ama genede gelmedi :9
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aman abi elleme dur bi 5 dakka servise uğra sor.. sormayada para almazlar heralde..
|
||
d3n1s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam Gökhan manuel vites için tarif etti, senin araç otomatik. Aynı olmayacaktır elbette. Daha fazla kurcalama bence, elinde kalır mazallah. Servise ya da iyi bir döşemeciye sor tarif etsinler, ya da git bir yerde kaplattır. |
||
206 Quik
|
||
mimitt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kolun kesin çıkması lazım dışarıda kaplanacak olsa bile aksi taktirde iki parçalı gibi bir gönüm olacak ki,konumların olduğu bölgelerinde kesilmesi lazım.Ankaraya döndüğümde servise bi gidicez anlaşılan.
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
306 vites topuzunu söktüm nikelajı falan gitmiştim deiştiriyim dedim körügü yırttım içindeki plastikte kırıldı bunları temin edebilirmiyim ersin abi cem abi HElp Pls :)
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
keşke yapmadan bize alo deseydin.. bi akşam cemle buluşmuştu.. bende korkuyordum sökmeye. cecoli nin söküp takması saniyeler sürdü.. bence cecoliyi direkt ara cepten yada pm at.. sana kesin bir şey söyleyecektir. saygılar kardeşim..
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi basit gibi görünüyodu bide topuz dagılınca çektim kırıldı :( sinirden körükte gitti .s
|
||
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
307ninkinde önce körüğü dip kısmını tırnaklarından çıkarp serbest hale getiriyosun sonr arka koltuğa geçip uygun pozisyonda vistese var güçle asılıyosun çıkıyo direk ama dikka etmek lazım kafa göz yarmakmak için
|
||
OkaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
deli oldum ya:S yırtık yırtık pff
|
||
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |