![]() |
|
Tünellerde hız yapanlar dikkat! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2011 Saat 15:28 |
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ''7 Tepe 7 Tünel'' sloganıyla hizmete aldığı tünellere, hız kontrol sistemi kuruldu. Tünellerde, saatte 70 kilometreyi aşan sürücülere ceza uygulanacak.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, trafik akışını rahatlatarak ulaşım süresini kısaltmak için hizmete alınan Kağıthane-Piyalepaşa ve Bomonti-Dolmabahçe tünellerinde sürücülerin hız limitlerine uymadığı ve kazaların meydana geldiği gözlendi. Bu nedenle kazaların önüne geçilebilmek ve sürücülerin kurallara uymasını sağlamak için tünellerde 4 hız kontrol sistemi ve emniyet şeridi ihlalini tespit eden 8 adet Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kuruldu. Bu sayede araç kameraların açısına girdiği anda bütün seyir tespit edilerek, kural ihlali yapanların fotoğrafları çekiliyor ve trafik polisi tarafından cezai işlem uygulanıyor. Tünellerde şehir içi hız limiti olan saatte 70 kilometreyi aşan sürücülere ceza uygulaması yapılacak. Aynı sistem, önümüzdeki günlerde hizmete alınacak Sarıyer tünelinde de uygulanacak. |
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık. Çok güzel bir uygulama olacak İnşallah.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
68 ile giderken arkadan korna çalıp el haeketi yapan şöförler, Eve ceza geldiginde de aynı surat ifadesi olacakmı...
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tunelde 50 km hızı 70 cıkarmaları ısabet olmus bence ama ersın abı ben egzozu taktırdımda ferıkoyden dolma bahce tunelınde egzozu demek babıyla bı 150 yaptım 1 ay oldu bana ceza gelmedı acaba egzozumun sesı hosmu geldı
![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Olabilir :D
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
aynen derlerya davulun sesı uzaktan hos gelır benım de egzozumun sesı saglam yankı yapmıskı kulak cınlamasından plakayı alamamıslar
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Ne zamndır tünelde egsoz sesi duymuyorum. Bi video atsan da kulaklarım açılsa :D
Antalyada tünel yok olan da bana uzak.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
kardesım son susturucu performans egzozu orta susturucuyu soktum 8 lık duz boru kaynattırdım ama nasıl bıses anlatamam ızmıt bulusmasına gıderken tunele gırdımde ben cıkana kadar tunel ınlıodu |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Ses lazım bana ses :D görsel olrk :D video yokmu ara telefonda dinlet :D
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Sadece Tünellerde Değil İstanbulun Bir Çok Yollarına Radar Yerleştirildi
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok ama cok guzel bir uygulama. Herkes kurallara uymali. Baskalarinin hayatini riske atmaya kimsenin hakki yok. Buyrun bir ornek:
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Asiri-hiz-olum-getiriyor--0AzJ8f5T6BjQ.html |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
paylaşım için teşekkürler
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Allah beterınden korusun.
|
|
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/tunel-kazalari-guvenlik-kamerasinda
dolmabahçe bomorti tüneli,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
bilgilendirme için tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Cok guzel bır paylasım. Kagıthane tunelını arasıra kullanıyorum. Nadırende Dolmabahceye gıdıyorum. Hız lımıtını kımse ıplemıyor... Arkadan gelınce yuz ıfadelerı degısır elbet :))
|
|
![]() |
|
Geçen benim bir arkadaşım yemiş Bolu Tüneli'nde. Dikkat!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |