|
306 Kapı ışıkları |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |||
48gs306
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: MUGLA/Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bizim bu 306 atıker sıralı sistem lpg seviyormu.genelde motor ikaz ışıgı yanıyor ben söktürmeden önce stafenelli vardı aynı durum söz konusu idi.
|
|||
peugeot 306 1.6 griffe
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bak sana bır vıdeo ekleyeyımde ızle yeter :)) Benım aletın lpg ıle ne yapabıldıgını gor. Ayrıca arıza ısıgımda yanmaz...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
o kırmızı 306 tı sen 200 de iken yanına yaklaşıp napıyo cem abi öle :) nos felanmı var onda :)))))
|
|||
48gs306
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: MUGLA/Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
harbiden iki kaçıyor valla ben bu hızı benzinde yapıyorum.atıker beni şaşırttı.seviyorum bu 306 en kısa zamanda bende video eklicem ama bizim buralarda otoban yok
|
|||
peugeot 306 1.6 griffe
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bosver yaa :)) ne yaptıgını yarın aksam anlatırım sana
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Vıdeo cok onemlı degıl yaa :)) Sen oralarda deneme hıc. Dogru duzgun yol yok zaten
Bızde devamlı oyle hareketler yapan ınsanlar degılız zaten. 1 kere yaptık yanı
|
|||
48gs306
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kardeşim nos olamasına gerek yok cecoli aracı sedan 306 kırmızı arac 306 s16 6 ileri vites yanılmıyorum demi.birde kilo ve güz farkı sana nos varmış gibi geliyor 6 ileri vites .
|
|||
peugeot 306 1.6 griffe
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
offffffffff..offfffffffffffffffffff şu benzin düşsede alsak bizde bi tane |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet haklısın. Phase 1 306 S16. Yanı eskı kasa ama 167 bg ve 6 ılerı. Bunlar cok nadırdır. 97 lerın bazıları bu sekıldedır. Ayrıca arac tamamen orjınaldı modıfıye falan yoktu...
Bız 115 bg ıle kadran kapattıgımıza gore o kadar beygırın bır farkı olmalı yanı degıl mı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sigortası atık olmasın |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim aracımda da yanmıyor. Siz yakarsanız ben de istiyorum.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaslar 306 da kapı acık ıkaz lambası yok yaa :)) http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_tr_tr.htmIsleyıs kontrolu kısmına gırınce benzınlı arac gosterge tablosunu secıyorsunuz... Düzenleyen CeCoLi - 17 Haziran 2011 Saat 08:58 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dün gece o saatte boşunamı indim çıktım ben onca merdiveni yok abi ışık mışık
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yahu arabamdan emın olmama ragmen banada "acaba" dedırttınız yaa
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
işte o pisikoloji ile indim çıktım abi
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ama ışık mışık yok kardeşim. zaten pirpirikli biriyim bide onun için servis servis dolaşmayayım
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi normal şartlarda yolda giderken güvenliğin için göstergede kapı açık kaldı diye uyarı biçiminde bir lamba olması gerekli.
Acaba diyorum Türkiyeye gelen modellerde avrupadaki modeller ile aynı gösterge olupda tesisatı olmamış olabilir mi, yada aracı sahibi belki yurt dışından getirtti (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi benim araç 306 tı .. hemde özel seri 100 bg lik olan.. bende yok.. cidden 306 sında böle bir ışık yanan biri var ise resim çekip yüklesin ..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benım arabada kapı acık kalınca tavan lambası sonmuyor buradan anlasılıyor zaten. dıkkat edene tabı :))
Düzenleyen CeCoLi - 17 Haziran 2011 Saat 09:58 |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |