![]() |
|
En sonunda lpg' yi taktırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun inşallah bir sorun yaşamassınız.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi gözün aydın..güle güle kullan... |
|
![]() |
|
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dün itibariyle cem kardeşimizin önerdiği yerde lpgyi taktırdım. atiker fast marka kit takıldı. arkadaşlar çok ilgiliydiler. ufak tefek sorunlar yaşadık ama şimdilik sonuçlar iyi gibi. montaj yapılan regülatör arızalı çıktı. bir de pcyi arabaya başlayan ara kablo koptu falan filan :)) tank simit olarak arabanın altına takıldı ve koruma zırhını görünce için rahat etti. tank zaten sağlam üzerine takılan zırh ondan sağlam. muhtemelen bir sorun yaşanmaz inşallah. oradan sonra eve döndüm otobandan... kesinlikle benzine göre en küçük bir çekiş kaybı falan hissetmedim. sadece geri vitese takarken ses yapıyordu. o da daha önce egzoz yere sörtmüş ve motordan ayrılmış. geri viteste motor ileri gidince arası açılıyormuş. 20 tlye halledince şimdi cillop gibi oldu. daha önce fark edemedik. motoru zorlayamadık ki tasarruf yapacağız diye :)
yakıt tüketimini pek hesaplamadım ancak ilk izlenimler iyi olacak gibi görünüyor. pazar günü uzun yola çıkacağım kısmetse. giderken yakıt sarfiyatını 3 aşağı 5 yukarı hesaplarım. eğer taktırmayı düşünen ve tereddüt eden varsa bence hiç etmesin. km' en az 10 - 12 kr. fark eder. kullandıkça oluşabilecek olumsuzluk ya da güzellikleri :) buradan paylaşmaya çalışırım. Düzenleyen CeCoLi - 16 Haziran 2011 Saat 15:39 |
|
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |