![]() |
|
Araca şerit çekme hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2011 Saat 22:05 |
|
Araca şerit nasıl çekilir? kaça patlar .Kendim yapabilirmiyim ?
|
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
neyler cevap veren yokmu ya benimde hoşuma gidiyor aslında bi el atın be arkadaşlar.
|
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
kendin dizayn edersen bi reklamcıda yaptırabilirsin, ucuz olur. ama onlara dizayn ettirirsen işçilik de alırlar. kaliteli malzemeden yaptırırsan, yanlış yapıştırdığında yavaşça kaldırıp yeniden yapıştırabilirsin. yok ucuz malzeme olursa, uğraşabilirsin
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sanırım şeritlerden hepsiburada renk çeşitleri var alıp kendinde çekebilirsin yapabilirim diyosan yada olmadı uğraşmam dersen sana yakın bir araç giydirme dükkanına git 20-30 tl tutar heralde
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
beyaza hangi renk gider acaba?
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
siyah yada kırmızı güzel olur |
||
![]() |
||
|
hmm mavi gördüm ben hoş gibiydi sizce nasıl?ve nerelere iyi gider?
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
![]() ![]() Bahsettiğiniz şerit bu şekilde ise aslında zamanınız varsa kolay ben bunu tek başıma yaptım netten siparişi verdim ve maksimum yarım saatde yaptım arabayı iyice yıkayıp temizleyin yapmadan önce. el beceriniz varsa reklamcılara boşa para vermeyin :) iyi şanslar |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
|
abi ben beceremem ya gidip verim 3 5 lira yapsın ya
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
|
metalik gri ye hangi renk gider ?vize de sorun olur mu çıkartmak kolay mıdır?
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
ufak tefek yamuklar var tabi ama ben onları pek aldırış etmiyorum sonuçta kendi becerim ve her güzelin bir kusuru vardır :) ama el beceriniz yoksa bencede bulaşmayın :) |
||
||
![]() |
||
|
ya var ama fazla para değil ya sağlam olsun bari
|
||
murat karagöz |
||
![]() |
||
|
Kırmızı bence her renge gider + vizede sanırım sorun olyormuş ama bu kadar incelere birşey derlermi bilmiyorum öğretmenimin arabasından söktürtmüşler + elle sökmek kolay ama suya dayanıklı yani çok şükür çıkmadı daha ama hava boşlukları bırakmayın sakın sakın buna çok dikkat edin yoksa en ufak bir suyla kalkar gider emeğinize yazık olur kolay gelsin :) |
||
||
![]() |
||
|
Çok saol dostum.
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Aracında renkleri belirle, aynı renkler farklı yerlerde görülsün dostum. mesela aklında olan bir sonraki işlem neyse, ve o ne renk olacaksa onunla aynı renk yaptığında uyumlu olur. tamamen senin beğenine kalmış renk konusu. istersen git turuncu yaptır, senin tarzını ortaya koyar
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
kırmızı 2 adet paralel ince şerit yap gerisini hiç düşünme gaza bas git ![]() |
||
![]() |
||
|
Araç Gümüş Gri yse Siyah Parlak Folyo 3 cm yada 5 cm Genişliğinde Kesip Yapıştırabilirsin....
Folyo yuda Tabelacılardan Temin Edebilirsin... 20 - 30 Lira Civarı Güzel Dururmu Onuda Görmeden Bişey Söyleyemeyiz... Varsa Aklında Böyle Bir Proje Gerçekleştirmeye Bak ... Resimle Yorumları Al. ![]() |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşalr şerit çekme, yazı yazdırma,kaplama bunlar reklamcılarda bulunur ve karar verip oraya gitmeyin önce ne yaptıracağınıza karar verin orda çok güzel farklı tonlarda bantlar var gidin arabanıza görünecek can alıcı rengi bulup ondan yaptırın
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
26KT106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Yaklaşık 1 ay önce bir arkadaşımın beyaz doblosuna 9 cm siyah, paralelinde yine 9 cm kırmızı şerit yaptırdık. Şu an tam olarak hatırlamıyorum ama maliyeti çok düşüktü :)
Yorum sizin :)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bence diğer renklerin aracın ruhsatına işlenmesi gerekli aksi taktirde sıkıntı çıkabilir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |