|
yol bilgisayarıyla yağ çubuğu farklı???? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
romeo_35
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2011 Saat 05:02 |
merhaba arkadaşlar 205 model 1.4 x-desing aracımın yağ çubuğuyla yol bilgisayarındaki durumu farklı yani günde ortalama 10-15 km.yapıyorum ama yol bilgisayarında 100 km yağ azaltmış gibi görünüyor.yağ çubuğuna bakıyorum maximum seviyesinde nedendir acaba acil yardım.canımı çok sıkıyo yağ filan damlatmıyor mavi dumanda atmıyor?
|
|
romeo_35
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ayrica yol bilgisayari yag durumunu gostermez, yakit olmasin? Siz
aracinizda ne kadar yakit oldugunu yag cubuguna bakarak mi anliyorsunuz?
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com Düzenleyen koliva - 15 Haziran 2011 Saat 06:54 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
15 km yapıyorum 100 km yağ azalmış ne demek ya? (sorularına cevap almak için forum kuralı gereği önce kendini tanıtmalısın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
___KxL___
1. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Senin araba neymiş ya böyle hem benzin yerine yağ yakıyo hem de bunu yol bilgisayarında gösteriyo :)) |
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
??
|
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yag ile benzini karistirdin heralde dostum sen....o yakit sarfiatidir..sen yanlis dusundun heralde..
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ekranda gördüğün yaklaşan bakım km si olmasın?
|
|
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben arkadaşın problemini anlatırken yanlış kelimeler kullandığı ve yanlış anlaşıldığını, peugeotlardaki yağ müşürü sıkıntısının olduğunu yani yağ olduğu halde bazen yağı ekranda eksik gösterdiğini bilmediğini bunu sorduğunu düşünüyorum.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
celllat
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar gecen gun benimde basima geldi
isten ciktim arabayi calistirdim hrr zaman kare kare oluyordu bir baktim hepsi duz cizgi seklinde kontagi kapatip actim yine ayni altina baktim damlama falan yok yag cubugunu kontrol ettim max cizgide. daha sonra tekrarkontagi actim bu sefer yarim gosteriyor. cubuktan kontrol ettigim icin icim rahat ama neden boyle yapti anlamadim 2000 km olmus daha yagi degiseli
|
|
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Problem yok. Hepimizinki oyle gosteriyor. En guzeli sizin de yaptiginiz gibi cubuktan duzenli kontrol. Düzenleyen koliva - 15 Haziran 2011 Saat 16:00 |
|
celllat
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koliva tesekkurler cvp icin
artik icim rahat..
|
|
2003 206 1.4 xt 8v manuel-benzin-shell-142.km-gri renk
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cellat bende bir keresinde aracın altını sürtmüştüm sabahına kontağı açtım yağ tek diş kalmış çok korkmuştum ama bu malesef çözülemeyen bir sorun. yağ müşürünü değiştirsende aynısını yapıyor en güzeli çubukla kontrol etmek
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |