![]() |
|
airbag düğmesi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2011 Saat 01:17 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-peugeot-citroen-far-ayari-air-bag-cam-kilidi-esp-unitesi/detay
arkadaşlar aracın airbag lambası sönmedi gitti. bilgisayarda yolcu airbag açma kapama düğme arızası verdı. bu ürünün alsam sadece düğmesini bnmkine monte etsem sorun çözülürmü. herhalde bu ünite 206 modelinin değil ama pegeot ürünü. bilgilerinizi bekliyoum saygılar Düzenleyen CeCoLi - 13 Haziran 2011 Saat 09:48 |
|||
![]() |
|||
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bendede aynı sey var hız sensörü ıle alakalı bırsey dedıler değişmesi gerekıyormus ama aynı lambamı bılmıyorum 2tane airbag lambası var diye bılıyorum
|
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
hız sensörü ne alakaymışki airbaglerle geçen gün benimkilerin ikiside yandı stop ettim geçti 200 km sonra gene yandı gene stop ettim geçti yanmadı bidaha ankaraya gelene kadar
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
![]() |
|||
||
hız sensörünün alakasını bende anlıyamadım. pc de verdiği hata iki adımdı birinci adımda anahtarın arızalı olduğunu 2. adımdada yolcu hava yastığının devre dışı olduğunu söledi. arızaları sildik ama ışık sönmedi. anahtarın değişmesi gerektiğini söylediler.
arkadaşlar bide bişey daha öğrendim. aracınızı pc ye bağlatırken seçilen makine çok önemli. bosh marka ciaza bağlattım bi yerde hatayı göstermedi ama başka bi yerde bağlattım oda boshtu hataları bir bir gösterdi. bazı şahışlar hiç güncelleme yapmıyormuş. bu çok önemli bi mevzu gibi geldi bana.
uzun alfın kısası anahtarı buldum sizce bu anahtarı söksem benimkine taksam uyarmı acaba. şekil aynı bende bi esp düğmesi yok ama diğer düğmeler aynı.
saygılar
|
|||
![]() |
|||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
||
arkadaşlar bir akü voltajlarını ölçtürmenizi tavsiye ederim. aküler zayıflayınca aırbag lambalarını yaktırıyor. sanayideki usta airbag anahtarına direk aküden elektrik geldiğini akü zayıfladıgı zaman yaptıgını soylemişti.Benimde aynı sorun başıma geldi akü değişimi ile sorunum çözüldü
|
|||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|||
![]() |
|||
||
Kenan kardesım bence akude vs sorun yoksa o tusu cok arkasına ıyıce bır bak. Elbet bır yerde temassızlık olsa gerek...
|
|||
![]() |
|||
||
aküyü yeni değiştirdim ki bide 72 amperlik taktım ama yine bi ölçtüreyim
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Belkı arka soketınde bır durum olabılır...
|
|||
![]() |
|||
||
bu tuşu alıp takıcam umarım şu dertten kurtulurum arkadaşlar
|
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||
ınsallah cozersın sorunu
|
|||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkür ederim dostum
|
|||
![]() |
|||
||
Tusu almadan once sokup soketıne bak...
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar bu arada aklıma takıldı ilandaki airbag açma kapama düğmesine benim anahtarım uyarmı? yani bunun anahtar girişleri standartmı?
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Sunu demek ıstedım ben. Temassızlık olabılır mı??? Tum ayakların temas ettıgınden emın olmalısın. Ona ragmen hala arıza gorunuyorsa yenısıyle denemektan baska yol kalmıyor.
Anahtar olarak onların standart olacagını dusunuyorum. Ozel bır kılıt degıl cunku...
|
|||
![]() |
|||
||
şimdi bir arkadaşala telefonda görüştüm bana anahtarın uyumsuz olucağını söyledi. ama şöyle bi durum olabilir anahtar uymasa bile açık kalır lambalar söner yolcu airbag sanırım yanılmıyorsam çalışır dimi? kalkıpta yolcu airbagi zırt pırt kapamam zaten hiç dokunmuyodum dokunmamda
|
|||
![]() |
|||
||
mantıklı kenan abı ama sen cem abının dedını bı yap soketı kontrolet abı toz moz olmus olabılır benım 206 dan once 1.5 dcı dacıa logan sedanım vardı onunda arasıra kafasına gore aırbag lambası yanıyodu pc ye taktık sondu ama 10 km sonra gene cıktı sorunuda neydı bılıomusun abı dreksıyon sımıdının ıcın de aırbag e baglı olan yuvarlak bı yay varmıs o yay tur atlamıs 80 tl vermıstım o yayı degıstırdım duzelmıstı baklı senınde yolgu aırbag soketınde bısey vardır dıe dusunuyorum ama gene sen bılırsın :D
|
|||
![]() |
|||
||
anahtar olarakta ıllakı farklı olur abı ama onu satan dengesız dusunmustur sanırım anahtarınıda satmayı
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |