![]() |
|
% 30 yakıt tasarrufu sağlıyormuş? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 23:41 |
arkadaşlar bu ürüne bi bakarmısınız ben pek inanmadım aranızda kullanan varmı? |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15 tl ye ![]() |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
işte o yuzden soruyorum
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ya bırak yazık değilmi kandırılcağına 15tllik yakıt al koy arabana cebine kar kalsın
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yani saçmalık şurada çakmaklığa takılmasında :)
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
verdigi tablo yanlış bikere :) tabloya göre bu cihazı taktıktan sonra yakıt litre basına artıyor :)
ayrıca verilen yorumlar deneme fırsatı olamdan yazılmış.. cok sacma :)
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Aynen tablo yalnız bir kere :) . Gereksiz ve mantıksız bir alet
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bu ürünü piyasaya sürenler, bu ürünü pazarladıklarına göre bu tabloyu hazırlayacak kadar saf olmazlar.tablodaki veriler km/lt yani litre başına gidilen kilometre verilmiş.bizim yol bilgisayarındaki veriler ise km başına harcanan litre yani tam tersi.
:) |
|
![]() |
|
benım anlamadım depo temızlemek ıcın boar lar var depoya dokuluyo benzıne karısıyo bısekılde motora ulasıp etkısını gosterıyo allah askına cakmaklıktakı cıhazın motora nasıl etkısı olur heee pardon cakmaklıktan motora şase gidiyosa belkı olabılır abı ınanmayın yalan yaw gercekten komık
![]() |
|
![]() |
|
% de bıelmem kacmıs abı 15 tl daha koyarım benzını kafam rahat olur benımm fıkrım
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
ben hiç inanmadım!
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
cunku ınanılcak gıbı degılkı cok sacma cunku motora nasıl ulasılıyor bu sacma onlar bole bısey cıkarmıs ama saflar ıcın senelerdır arac kullanan ınsanlarız nıhayetınde ben yemedım acıkcası
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
:D cakmaklıktan olması çok şaşırtıcı hahah
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aleti gectim ama tablonun neresinde yanlislik var goremedim. Orada bahsedilen Km/lt yani bir litre ile yapilan yol. Mesela yaris icin bir litre yakit ile aletsiz 17.5 km yapiliyormus, aletle 19,3. Aletin calismasi tam bir muamma. Icinde bir kapasitor varmis ve arac calisirken yukleniyormus. Bu yuk ile bujilere giden akimin yukunu dengeliyormus. Urunun tanitimi su videoda. Adam 4 hafta sonra deniyelim deyip geri geliyor ve giydigi t-shirt ayni t-shirt ![]() Belkide baska t-shirti yok. |
|
![]() |
|
15 TL ye enjektör temizleyici katkı koyun benzinin içine de boşa gitmesin. Gece lambası gibi görünüyor. Para tuzağı bunlar. Adamın 4 t-shirti varmış, her hafta birini giyiyormuş ne var bunda |
|
![]() |
|
Kolıvaya katılıyorum. Tablo dogru... Cunku 1LT benzın ıle ne kadar yol yapıldıgını anlatmıs. 13 ken 15 olunca 100 km ye oranla daha az yakıt tuketılmıs oluyor.
Fakat bu aletın ıse yarayıp yaramayacagı noktasına gelırsek ben sahsen bır faydası olacagına ınanmıyorum...
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
sacmaliklar otesi :) inandirici gelmedi bana
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
marmarascorpion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı marmarascorpion
Deneyip kullanan arkadaşlar varsa onların tavsiyelerini almak daha doğru olacaktır,
Şekil olarak pek işe yarıyacak gibi görünmüyor, vibratöre benziyor :) |
|
![]() |
|
coolpixsem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolpixsem
![]() |
|
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |