![]() |
|
307 sw ön bilgi ekranı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fordtaunus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fordtaunus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 17:10 |
Arkadaşlar yeni almış olduğum arabamda[307 sw -2005] ön (radyo-yolbilgisayarı) göstergesinin üst kısmı normal bir şekilde çalışıyor .alt taraf yani bu yol bilgisayarı ve sıcaklık gösteren yer gözükmüyor .
Bunun tamiri mümkünmüdür? ekran mı değişiyor? yada başka çözüm yöntemi nedir ?.yorumlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7976&title=peugeot-206-307-saat-lcd-ekrann-sklmesi
Bu linkte nasil yerinden cikaracagin yazili. Arkada 3 tane olmasi gerek lamba var. Onlarin saglamligini kontrol edin. Gerci yatay olarak siliklik degilde dikey olarak siliklik hep gordum okudum. Umarim sizinki de basit ampul degisiminden fazlasi degildir. |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kronık sorun yaz donemlerı bu sekılde ıdare et aksamları nasıl oluyor
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
sıcakta silikleşir hatta güneşli ortamda okunmuyor ancak geceleri okunuyorsa yapacak birşeyin yok,malesef çok dandik bir durum ve kronik hata hiç yanmıyor karanlıksa 3 ampülü 10 tl ye yaptırabılırsın
|
|
![]() |
|
fordtaunus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fordtaunus
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar hiç görünmüyor gece gündüz aynı . ben dediğiniz gibi sökmeyi öğrenip lambaları kontrol edeyim...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
pm attım. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fordtaunus
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar lambaları söktüm .hepsi sağlam fakat yine ekranın üst kısmı çalışıyor alt taraf çalışmıyor. Tahminimce display ekran arızalı !!!
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Onceki mesajimda dedigim gibi, eger lambalarda sorun olsaydi sizin tabir ettiginiz gibi ekranin alt ust kismi ayrimi yerini yatay olarak ayrim olurdu. Yani dikey ayrim degilde yatay ayrim. Sizinkinde elektronik devrede bir hata oldugunu dusunuyorum. Elektronik devreyi cikarin ve buyutecle soguk lehim arayim belki vardir. Eger anlamiyorsaniz bu islerden, devreyi sokun ve goturun bir elektronikciye bir goz gezdirsin. |
|
![]() |
|
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
ford taunus arkadaşım ekranı sok ondeki lcd panelin kabloları elektronik devrenin bulundugu panele yapısıktır o yapıskan olan yerlerde kopma vardır oraları ustune bir şey gelecek ve sıkıstıracak sekilde yap buyuk ihtimal çalısır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |