![]() |
|
belirli bi hızda titreme!(düzeldi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 09:47 |
arkadaşlar aracımla 85-90 km/s uşaltığımda titreme oluyor. balans ayarı rot ayarı hepsini yaptırdım geçmedi.lastiklerde normal herhangi bi problem yok. viteste veya boşta farketmiyor. ohızdayken titriyor. sadece direksiyon değil tüm torpido titremekte. aks mili yapabilirmi diye düşünüyorum. bilgisi olan arkadaşlarımın paylaşımlarını bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
saygılar
Düzenleyen pugti - 22 Haziran 2011 Saat 19:53 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmıs olsun. aks olabılır ama bundan once lastıklerı on arka yer degıstırmeyı denedın mı ?
Düzenleyen CeCoLi - 14 Haziran 2011 Saat 09:53 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bu noktada aks olma ıhtımalı yukselıyor
![]() |
|
![]() |
|
ama hangisi olabilir diye düşünüyorum. sağ veya sol veya ikiside! bunu rotçumu tespit eder ?
|
|
![]() |
|
aks fiyatlarına baktım ve sağ sol olarak tanesi 125 tl ye buldum. montaj ücretsiz yapıcaz büytük bi ihtimalle
|
|
![]() |
|
Kalıtelı bır usta tarafından yuruyen kontrolu yapılması lazım. emın olmadan parca alma bır bakarsın baska yerden cıkar olur mu olur yanı...
|
|
![]() |
|
aks milinden olduğunu ustam söyledi. tecrübeye çıktığımızda durumu anlattı fakat ilk başta balans yaptır titreme kesmezse akstandır dedi ama detaya girmedim tabikide. ön takımlar salıncak rot başları yeni değişti yani sene başında. rot mili falan yapmaz dimi cem? sol rot milini değiştirdim. sağda problem yoktu acaba onunda niyadı dolmuş olabilirmi?
bikeresinde fenniden çıkamadım dedikleri sağ rot başında gevşeklik var dediler bende hemen servise gittim ve sağ rot başı içindeki vidanın yamuk olduğunu tespit ettik ve sorun düzelmişti. hatta vida değiştirmeden önce düşük km de bile titreme yapıyordu ama sorun çözülmüştü titreme kaybolmuştu. ama şimdi bu hızda titreme mevcut
|
|
![]() |
|
Rot kolundan olmasını pek beklemem cunku belırlı bır suratte yapıyor. altında yada ustunde yok. ama araba bu nereden ne cıkacagı bellı olmuyor bazen
|
|
![]() |
|
aks milinin orjinali 400tl yan sanayi takmak sizce sakıncalımıdır?
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracımdada ayını sorun varsı sağa çekme ve aşırı titreme sıfır lastik , mn takım sıfır rot ayarrı felan 3 kere yapıldı son çözüm olarak ön dikler ve balatalar değştim şimdi 130 140 ta felan titreme sıfır.sana tavsiyem aracı hızlandı ve giderken çok hafifi firene bas titreme artıyorsa büyük ihtimalle firen disklerin yamulmuştur.benmi fren diskleri iyi idi görüntü ama yamulmuş demekki değiştirdim sorun sıfır.trw orjinali disk ve balata aldım sorun düzeldi aks a felan girmeden birde bunu dene en ucuz çözümden en pahalı çözüme doğru gitmek gerekli |
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
balata ve diskleri geçtiğimiz cuma değiştrdim
![]() |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() gecmiş olsun Kenan umarım en hesaplı şekilde cözülür bu iş Düzenleyen dinoco - 15 Haziran 2011 Saat 00:06 |
|
![]() |
|
teşekkür ederim ![]() |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Geçmiş olsun,yan sanayi ne kadar peki?
|
|
![]() |
|
gecmıs olsun okudum kadarıyla arkadaslara katılıyorum aks olabılır
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 15 Haziran 2011 Saat 08:39 |
|
![]() |
|
teşekkür ederim ahmetcim umarım daha başka sorun çıkmaz
|
|
![]() |
|
reca ederım kenan abı nedemek ıns baska sorun cıkmaz abı
![]() |
|
![]() |
|
bunuda çözdüm arkadaşlar. aracın sağ ön lastiği arızalı çıktı yani Allahtan akıs değilmiş. hatta jantla lastiği ayırıp tekrar taktık titreme kesti. şimdilik bir sorun yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |